Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Financijska sigurnost

Investirajući preko Admiral Marketsa, zaštićeni ste strogim propisima Ujedinjenog Kraljevsta i našom posvećenosti pružanja najkvalitetnije usluge na tržištu.

Odvojenost sredstava klijenata

U skladu s propisima FCA, novac svih klijenata u potpunosti je odvojen od naših vlastitih sredstava te se nalazi u financijskoj instituciji reguliranoj unutar Europskog ekonomskog prostora (EEA). Klijenti u svakom trenutku imaju pristup vlastitim sredstvima a mi ih ne možemo koristiti u vlastite svrhe. Pridržavanje ovih pravila provjeravaju i nadziru naši revizori.

Financial Services Compensation Scheme (FSCS)

U malo vjerojatnom slučaju da Admiral Markets dođe u financijske probleme, te na odvojenim računima klijenata nema dovoljno novca, šteta našim individualnim klijentima i malim firmama može biti nadoknađena od strane FSCS https://www.fscs.org.uk/ . Osigurani iznos je £50,000.

Ukoliko banka u kojoj se nalazi novac klijenata na segregiranim računima bankrotira, sav nastali gubitak bio bio podijeljen između klijenata u skladu sa njihovim udjelom u ukupnom iznosu koji se nalazio u propaloj banci. U ovom slučaju iznos osiguran od strane FSCS jest £50,000 po klijentu.

Zaštita od negativnog stanja na računu

Mi možemo nadoknaditi gubitke do £50,000 Profesionalnim Klijentima kao što nalaže Politikom Negativnog Stanja na Računu. Naši Mali klijenti imaju potpunu i bezuvjetnu zaštitu od negativnog stanja na računu te su pokriveni bez limita na maksimalnu isplatu.

Pravedno postupanje prema klijentima

Kod Admiral Marketsa Vaš interes je na prvome mjestu. To znači da smo predani u zaštiti Vaših interesa u svim našim postupanjima, od promoviranja naših usluga i preporučivanja proizvoda sve do naknadnih usluga i postupanja u slučaju pritužbi.

Također se brinemo o tome da su naši zaposlenici uvijek ažurni kod bilo kakvih novih situacija koje bi mogle utjecati na kvalitetu usluge koju pružamo svojim klijentima.

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.