Financijska sigurnost

Investirajući preko Admiral Marketsa, zaštićeni ste strogim propisima Ujedinjenog Kraljevsta i našom posvećenosti pružanja najkvalitetnije usluge na tržištu.

Odvojenost sredstava klijenata

U skladu s propisima FCA, novac svih klijenata u potpunosti je odvojen od naših vlastitih sredstava te se nalazi u financijskoj instituciji reguliranoj unutar Europskog ekonomskog prostora (EEA). Klijenti u svakom trenutku imaju pristup vlastitim sredstvima a mi ih ne možemo koristiti u vlastite svrhe. Pridržavanje ovih pravila provjeravaju i nadziru naši revizori.

Financial Services Compensation Scheme (FSCS)

U malo vjerojatnom slučaju da Admiral Markets dođe u financijske probleme, te na odvojenim računima klijenata nema dovoljno novca, šteta našim individualnim klijentima i malim firmama može biti nadoknađena od strane FSCS https://www.fscs.org.uk/ . Osigurani iznos je £50,000.

Ukoliko banka u kojoj se nalazi novac klijenata na segregiranim računima bankrotira, sav nastali gubitak bio bio podijeljen između klijenata u skladu sa njihovim udjelom u ukupnom iznosu koji se nalazio u propaloj banci. U ovom slučaju iznos osiguran od strane FSCS jest £50,000 po klijentu.

Negative Balance Protection

We compensate account deficits for Professional Clients in accordance with our Negative Balance Protection Policy, covering up to £50,000 per client. Our Retail Clients have full and unconditional protection from account deficits and are covered on per-account basis with no limits to maximum payout.

Pravedno postupanje prema klijentima

Kod Admiral Marketsa Vaš interes je na prvome mjestu. To znači da smo predani u zaštiti Vaših interesa u svim našim postupanjima, od promoviranja naših usluga i preporučivanja proizvoda sve do naknadnih usluga i postupanja u slučaju pritužbi.

Također se brinemo o tome da su naši zaposlenici uvijek ažurni kod bilo kakvih novih situacija koje bi mogle utjecati na kvalitetu usluge koju pružamo svojim klijentima.