Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Novosti

Raspored sati trgovanja za siječanj 2019. godine


Poštovani,

Imajte na umu kako će 21 i 28 siječnja raspored trgovanja biti promijenjen.

Pogledajte potonju tablicu kako bi saznali sve detalje o promjenama. Sva su vremena napisana u EET vremenskoj zoni, koja je ujedno i vremenska zona koju koristi MetTrader platforma.

Inst

...

Pročitaj više


Promjene u Uvjetima trgovanja - Glasanje za Brexit u parlamentu Ujedinjenog Kraljevstva


Poštovani,

nesigurnost na tržištu se povećava zbog nadolazećeg glasanja u UK parlamentu čija je tema Brexit. Glasanje će se održati u utorak 15. siječnja 2019. godine. Zbog ovog događaja ćemo provesti privremene promjene u naše uvjete trgovanja za Profesionalne Klijent

...

Pročitaj više


Utjecaj Brexita na EU tradere koji su klijenti Admiral Markets UK Ltd-a


Poštovani,

zbog referenduma koji je održan 2016 godine, Ujedinjeno Kraljevstvo će napustiti Europsku Uniju u 23:00 GMT - 29 ožujka 2019 godine.

Ugovor o povlačenju koji je dogovoren između Ujedinjenog Kraljevstva i Europske Unije uključuje tranzicijski period do kraja 2

...

Pročitaj više


Promjena u rasporedu trgovanja za pravoslavni Božić


Poštovani,

Imajte na umu kako će zbog nadolazećeg Božića u Rusiji, raspored trgovanja za USD/RUB i EUR/RUB parove biti izmjenjen. Ova tržišta će biti zatvorena 7 siječnja 2019 godine.

Imajte na umu kako će biti moguće trgovati s ostalih 40 CFD-ova na valutne parove za vri

...

Pročitaj više


0.01 Micro Lotovi od sada dostupni na Admiral.Prime!


Poštovani,

Počevši od danas, ponedjeljka 7. siječnja 2019, minimalna veličina trade-a na Admiral.Prime računima na MT4 će biti smanjena s 0.1 lotova na 0.01 lotova. Ovo će se primjeniti na sve CFD-ove na FX i spot metale.

Ova promjena će povećati dostupnost Admiral.Prime

...

Pročitaj više


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.