Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Admiral Markets pokreće Alat za Mjerenje Financijskog Balona na Kriptovalutama

Travanj 09, 2018 16:14

Poštovani klijenti,

Drago nam je što Vam možemo predstaviti naš indikator precijenjenosti kriptovaluta - novi analitički alat koji Vam dozvoljava da usporedite vrijednosti svih postojećih kriptovaluta i token-a tako da usporedite njihove cijene po koliličini u optjecaju i tržišnom prometu u odnosu na Bitcoin. Ovo Vam može pomoći pri analizi temeljne imovine naše ponude CFD-ova na kriptovalute.

Je li određena kriptovaluta previše jeftina ili preskupa, precijenjena ili podcijenjena? Ima li kriptovaluta koja je već u top 10 i dalje prostora za rast?

Naš novi indikator precijenjenosti kriptovaluta Vam može pomoći pronaći te odgovore, bez da morate učiti nuklearnu fiziku!

Izvor: Admiral Markets-ov Alat za Mjerenje Financijskog Balona na Kriptovalutama


Doživljavamo li financijski balon kriptovaluta?

Većina trgovaca kriptovalutama ušlo je u tržište u drugoj polovici 2017 godine, kada su utemeljeni projekti kao Bitcoin i Ethereum - već izgledali "skupo". U međuvremenu, postoje tisuće "jeftinijih" kriptovaluta s naizgled prihvatljivim cijenama.

Neiskusni trgovci kojima nedostaje ekonomske pismenosti, znanja o blockchain tehnologiji i koji su vođeni željom da se brzo obogate - masovno upadaju u zamku niske cijene i kupuju sve što izgleda "jeftino". Ovo je rezultiralo time da su mnoge kriptovalute bile tražena roba među investitorima, na temelju čega su cijene altcoina skočile u nebo. Neizbježno je uslijedila duboka korekcija.

Isprobajte Alat za Mjerenje Financijskog Balona na Kriptovalutama i pogledajte što možete saznati o današnjem tržištu kriptovaluta.


Mogu li trgovati kriptovalutama uz Admiral Markets?

Da! Admiral Markets trenutno nudi CFD-ove na osam kriptovaluta: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin cash, Dash, Monero i Zcash.

Izvrsno je što trgovanjem našim CFD-ovima - umjesto običnim kritpovalutama - možete trgovati uz korištenje poluge 1:5 i ući u short poziciju na bilo koji instrument. Također je bitno napomenuti da ne postoji rizik od trajnog gubitka svih sredstava zbog ljudske greške ili hakiranja, što se može dogoditi kada ulažete u kriptovalute.

Otvorite pravi (Live) račun

Pokušajte trgovati CFD-ovima na kriptovalute još danas na MetaTrader 5 platformi, te nadogradite svoju platformu još više skidanjem MetaTrader Supreme Edition plugin-a - jedinstvenog paketa s preko 60 alata i indikatora - potpuno BESPLATNO!

Ugodan dan,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.