Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
 • Poluga do:
  1:500 za male (retail) klijente
 • Zaštita od volatilnosti
 • Politika zaštite od negativnog stanja na računu
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • FSCS zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • ICF zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Admiral Markets pokreće Alat za Mjerenje Financijskog Balona na Kriptovalutama

Travanj 09, 2018 16:14

Poštovani klijenti,

Drago nam je što Vam možemo predstaviti naš indikator precijenjenosti kriptovaluta - novi analitički alat koji Vam dozvoljava da usporedite vrijednosti svih postojećih kriptovaluta i token-a tako da usporedite njihove cijene po koliličini u optjecaju i tržišnom prometu u odnosu na Bitcoin. Ovo Vam može pomoći pri analizi temeljne imovine naše ponude CFD-ova na kriptovalute.

Je li određena kriptovaluta previše jeftina ili preskupa, precijenjena ili podcijenjena? Ima li kriptovaluta koja je već u top 10 i dalje prostora za rast?

Naš novi indikator precijenjenosti kriptovaluta Vam može pomoći pronaći te odgovore, bez da morate učiti nuklearnu fiziku!

Izvor: Admiral Markets-ov Alat za Mjerenje Financijskog Balona na Kriptovalutama


Doživljavamo li financijski balon kriptovaluta?

Većina trgovaca kriptovalutama ušlo je u tržište u drugoj polovici 2017 godine, kada su utemeljeni projekti kao Bitcoin i Ethereum - već izgledali "skupo". U međuvremenu, postoje tisuće "jeftinijih" kriptovaluta s naizgled prihvatljivim cijenama.

Neiskusni trgovci kojima nedostaje ekonomske pismenosti, znanja o blockchain tehnologiji i koji su vođeni željom da se brzo obogate - masovno upadaju u zamku niske cijene i kupuju sve što izgleda "jeftino". Ovo je rezultiralo time da su mnoge kriptovalute bile tražena roba među investitorima, na temelju čega su cijene altcoina skočile u nebo. Neizbježno je uslijedila duboka korekcija.

Isprobajte Alat za Mjerenje Financijskog Balona na Kriptovalutama i pogledajte što možete saznati o današnjem tržištu kriptovaluta.


Mogu li trgovati kriptovalutama uz Admiral Markets?

Da! Admiral Markets trenutno nudi CFD-ove na osam kriptovaluta: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin cash, Dash, Monero i Zcash.

Izvrsno je što trgovanjem našim CFD-ovima - umjesto običnim kritpovalutama - možete trgovati uz korištenje poluge 1:5 i ući u short poziciju na bilo koji instrument. Također je bitno napomenuti da ne postoji rizik od trajnog gubitka svih sredstava zbog ljudske greške ili hakiranja, što se može dogoditi kada ulažete u kriptovalute.

Otvorite pravi (Live) račun

Pokušajte trgovati CFD-ovima na kriptovalute još danas na MetaTrader 5 platformi, te nadogradite svoju platformu još više skidanjem MetaTrader Supreme Edition plugin-a - jedinstvenog paketa s preko 60 alata i indikatora - potpuno BESPLATNO!

Ugodan dan,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.