Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Admiral Markets dobio rejting "Pet zvjezdica" od Focus Money magazina

Veljača 03, 2017 15:48

Poštovani klijenti,

ponosno vas obavještavamo da nas je njemački Focus Money magazin ocijenio odličnim ocjenama u analizi kvalitete brokera.

Četvrto izdanje u 2017. godini fokusiralo se na CFD brokere i njihove usluge, a ocjene su dane na temelju ankete izrađene na odgovorima približno 1000 čitatelja. Rezultati su:

Kategorija

Admiral Markets rejting*

Vjerodostojan CFD broker

Vrlo dobar

Odnos cijene i kvalitete

Vrlo dobar

Sigurnost

Vrlo dobar

Podrška

Vrlo dobar

Tehnologija

Vrlo dobar

Kvaliteta usluge

Dobar

*'Vrlo dobar' je najviša moguća ocjena u svim kategorijama.

Ova anketa provedena je u ime Focus Money, uz konzultiranje kompanije ServiceValue. Nekoliko brokera uspjelo je ostvariti „vrlo dobar" ili drugi rejting u prethodnim kategorijama. Više detalja možete pronaći u izdanju magazina.

„Kakav odličan rezultat za početak nove godine", kazao je Jens Chrzanowski, direktor Admiral Markets UK ureda u Berlinu. „Primili smo mnogo nagrada u 2016., i nastavljamo činiti isto u 2017. godini, s najvišim rezultatima u pet od šest kategorija i s jednom ocjenom „dobrar".

Ponuda usluga i proizvoda Admiral Markets-a u 2017. godini bit će značajno proširena. Za nekoliko mjeseci, svi klijenti moći će očekivati mnoge nove CFD-ove na dionice, te će dobiti novosti o MetaTrader 5 platformi. Stoga, uvjereni smo kako ćemo onu „dobru" kategoriju pretvoriti u „vrlo dobru" u bliskoj budućnosti, ostvarujući najbolje rejtinge za naše proizvode i usluge.

Ovo su samo neki od razloga zašto je Admiral Markets ostvario tako iznimne rezultate:

Bestseller – DAX30: pruža jedinstvene, pouzdane spreadove izmežu 8:00 i 10:00 CET: u prosjeku 0.8 bodova

Još bolja verzija MT4 – preko 60 besplatnih, korisnih dodataka za MetaTrader 4

Politika zaštite od negativnog stanja – zaštita od rizika za naše klijente na Admiral.Markets računima

Mnogo live webinara – od „Good Morning DAX Inder" na njemačkom do „Live Trading and Market Technology" na engleskom jeziku

Također, za CFD-ove, minilotove, te mini CFD-ove – nalozi od 0.1. ugovori i poluge su prilagodljive, 50, 100, 200, ili maksimalno 500.

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.