Admiral Markets nudi trgovanje pravim dionicama i 265 instrumenata za ulaganje

Travanj 09, 2018 16:36

Poštovani klijenti,

Drago nam je što Vam možemo predstaviti našu novu ponudu - Invest.MT5, koji se bazira na vodećoj MetaTrader 5 platformi i dizajniran je za ulaganje u tržište kapitala.

Tržište koje ovaj račun pokriva sastoji se od dionica 265 najvećih svjetskih kompanija u UK, SAD-u i Europskoj Uniji, no cilj nam je dodati još mnogo dionica u ponudu u nadolazećim mjesecima, kako bismo Vam omogućili kreiranje dobro diverzificiranog portfelja pri ulaganju.

Sve detalje vezane za nove instrumente na Invest.MT5 računu možete pronaći na našem popisu instrumenata.

Također nudimo povijesne i trenutne tržišne podatke za sve dionice koje su dostupne na Invest.MT5 računu bez dodatne naknade!

Predstavljanje naše investicijske ponude

Ovaj novitet predstavlja mali, ali značajan korak u nekoliko bitnih smjerova:

  • Prije svega, proširujemo našu već osebujnu ponudu, dajući Vam pristup novom tipu instrumenata - npr. trgovanje pravim dionicama;
  • Drugo, ovo je strateški korak prema multi-asset ponudama kojima je cilj da ulagačima u dionice i traderima pruže veliku dozu sigurnosti
  • Treće, ovo je specifična promjena prema promociji MetaTrader 5 platformi, koja je poboljšana i snažnija verzija svog prethodnika, Meta Trader 4.

Ažurirani Uvjeti i Odredbe

Pravila i uvjeti su ažurirani kako bi se reflektirali na provizije nove ponude. Napravljene promjene (trenutno na engleskom) bit će dostupne na ostalim jezicima u nadolazećih nekoliko tjedana. Molimo Vas da nas kontaktirate ukoliko Vam nešto treba pojasniti.

Tri glavne značajke naše nove ponude

  • Nema poluge: trgovanje pravim dionicama 1:1
  • Nema short pozicija: profit se ostvaruje samo na rastućim tržištima
  • Moguće je dugoročno ulaganje: zaradite dividende i koristite ih kao štedni fond

S poštovanjem,

Admiral Markets

Jeste li znali da… Admiral Markets nudi podršku u svim dijelovima svijeta? Doslovno smo tu za Vas, gdje god bili! Zapamtite, preko Admiral Marketsa Vi trgujete globalno, a mi smo Vam podrška lokalno. Ako imate bilo kakvih poteškoća ili nam želite dati povratnu informaciju, možda čak napraviti pritužbu, molimo Vas da nas kontaktirate bez ikakve zadrške!

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.