Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Admiral Markets osvojio FxCuffs nagradu drugu godinu u nizu

Svi 05, 2016 12:12

Poštovani,

prvi puta od pokretanja izbora za najboljeg brokera, jedna brokerska kuća je pobijedila dvije godine za redom.

"Admiral Markets je jedina brokerska kuća koja je postigla ovakav rezultat", izjavio je Marcin Wenus, jedan od organizatora FxCuffs natjecanja. "Mislim da je ova nagrada toliko bitna jer pokazuje mišljenje i klijenata i industrije", zaključio je.

Godišnje FxCuffs natjecanje se smatra prvim neovisnim izborom najboljeg FX brokera koje se fokusira na kvalitetu usluge. Admiral Markets je ove godine nagradu osvojio na temelju:

  • vrlo kvalitetne korisničke podrške
  • fleksibilnosti u pružanju usluga
  • održavanja brojnih seminara i edukacija za klijente.

Andrzej Tomczyk, direktor poljske podružnice Admiral Marketsa izjavio je da je oduševljen osvojenom nagradom. "Iznimno mi je drago što su naši napori u kontinuiranom poboljšavanju kvalitete naših usluga prepoznati te sada držimo rekord na ovom izboru za najboljeg brokera."

"Širok raspon dostupnih instrumenata za trgovanje, najnovija tehnologija, dokazane metode zaštite od rizika, edukacije uživo, seminari, webinari i još mnogo toga su zaslužni za osvajanje ove nagrade", rekao je g. Tomczyk.

Janusz Ekert, osnivač fondacije FxCuffs također je naglasio da jej ovogodinje natjecanje bilo posebno i privuklo je dvostruko više glasova FX investitora nego prošle godine.

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.