Admiral Markets osvojio FxCuffs nagradu drugu godinu u nizu

Svi 05, 2016 12:12

Poštovani,

prvi puta od pokretanja izbora za najboljeg brokera, jedna brokerska kuća je pobijedila dvije godine za redom.

"Admiral Markets je jedina brokerska kuća koja je postigla ovakav rezultat", izjavio je Marcin Wenus, jedan od organizatora FxCuffs natjecanja. "Mislim da je ova nagrada toliko bitna jer pokazuje mišljenje i klijenata i industrije", zaključio je.

Godišnje FxCuffs natjecanje se smatra prvim neovisnim izborom najboljeg FX brokera koje se fokusira na kvalitetu usluge. Admiral Markets je ove godine nagradu osvojio na temelju:

  • vrlo kvalitetne korisničke podrške
  • fleksibilnosti u pružanju usluga
  • održavanja brojnih seminara i edukacija za klijente.

Andrzej Tomczyk, direktor poljske podružnice Admiral Marketsa izjavio je da je oduševljen osvojenom nagradom. "Iznimno mi je drago što su naši napori u kontinuiranom poboljšavanju kvalitete naših usluga prepoznati te sada držimo rekord na ovom izboru za najboljeg brokera."

"Širok raspon dostupnih instrumenata za trgovanje, najnovija tehnologija, dokazane metode zaštite od rizika, edukacije uživo, seminari, webinari i još mnogo toga su zaslužni za osvajanje ove nagrade", rekao je g. Tomczyk.

Janusz Ekert, osnivač fondacije FxCuffs također je naglasio da jej ovogodinje natjecanje bilo posebno i privuklo je dvostruko više glasova FX investitora nego prošle godine.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.