Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Admiral Markets osvojio nagradu "Best Service" CFD Broker, 2017

Svi 31, 2017 15:39

Admiral Markets Awarded.png

Poštovani,

s ponosom Vas obavještavamo da smo osvojili još jedno prizanje od Njemačkog potrošačkog instituta (DKI). Istraživanje o kvaliteti CFD brokera u 2017. godini pružilo je investitorima na financijskim tržištima mogućnost ocjenjivanja kvalitete različitih kompanija u financijskoj industriji.

Bester Service bei den CFD Brokern 2017 - Admiral Markets laut DKI

"Iznimno nam je drago što sve više investitora prepoznaje kvalitetu naših usluga", navodi Jens Chrzanowski, član uprave uprave Admiral Marketsa. Pet zvjezdica i najbolje mjesto u kategoriji "Best Service" potvrđuju da smo na dobrom putu kada je u pitanju naša želja da postanemo najbolja FX i CFD kompanija na svijetu!"

Ovo je već četvrta nagrada koju smo dobili tijekom 2017. godine u Njemačkoj. U prvom kvartalu smo proglašeni najboljima u izboru OnlineBroker-Portal.de za najboljeg Forex brokera te smo bili drugi u izboru Brokerwahl.de. Focus-Money nas je također proglasio Najboljim i najpoštenijim CFD Brokerom 2017 u Njemačkoj.

Kontinirana težnja kvaliteti se uvijek isplati. Svima koji su glasali za nas se zahvaljujemo na potpori!

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.