​Admiral Markets u ponudu dodaje 200 novih instrumenata

Veljača 05, 2018 12:55

Poštovani,

obavještavamo vas da u ponudu dostupnih instrumenata za trgovanje na MetaTrader 5 platformi dodajemo 200 novih instrumenata. Radi se o dionicama velikih kompanija iz SAD-a, Njemačke i Ujedinjenog Kraljevstva.

Detalje o novih instrumentima na Trade.MT5 računima pronaći možete u detaljima o instrumentima na ovoj stranici.

Proširenje naše ponude

Dodavanje novih instrumenata predstavlja mali, ali važan korak u našim planovima. Želimo ponudu različitih tržišta dodatno proširiti te promovirati trgovanje na MT5 platformi.

Ove jeseni smo već sinkronizirali sve uvjete trgovanja na Trade.MT4 i Trade.MT5 platformi, što znači da sad možete trgovati istim instrumentima, ali na naprednijoj platformi. Ukoliko biste htjeli prijeći na MT5 platformu, jednostavno na Kabinetu Tradera otvorite Trade.MT5 račun i internim transferom prebacite novac s Vašeg MT4 računa.

Na MetaTrader 5 imat ćete pristup svim nadolazećim instrumentima: CFD-ovima na dionice, ETF-ove, robe i naravno kriptovalute.

Dodatni instrumenti na MetaTrader 5

Budući da u ponudu dodajemo nove instrumente, htjeli bismo spomenti interesantnu opciju koja će biti dostupna u sljedećoj nadogradnji MT5 (build 1700), koja će biti puštena u idućim tjednima.

Build 1700 će podržavati mogućnost upisivanja vlastitog naziva za instrumente navedene u prozoru "Pregled tržišta". Također će biti moguće napraviti povijesne grafikone portfelja instrumenata s obzirom na različite postotke kapitala uloženog u pojedini instrument.

Više o novim opcijama na MT5 saznajte na ovoj stranici.

S poštovanjem,

Admiral Markets



Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.