Admiral Markets uvodi dodatne naloge za smanjivanje rizika od volatilnosti i poboljšanje profitabilnosti

Studeni 08, 2016 13:04

Poštovani,

Admiral Markets s ponosom predstavlja novu pogodnost za naše klijente - Zaštitu od volatilnosti (Volatility Protection), koja je od sad dostupna svim vlasnicima Trade.MT4, Zero.MT4 i Trade.MT5 računa.

Zašto je važno štititi se od volatilnosti?
Svaki investitor zna da se volatilnost može opisati kao mjera brzine i veličine pomaka cijene. Različiti događaji od objava ekonomskih vijesti do prirodnih katastrofa mogu dovesti burih reakcija na tržištu koje mogu trgovanje učiniti nepredvidljivim.

Admiral Markets od sad nudi dodatne alate koji mogu smanjiti rizik od volatilnosti.

Koje su glavne prednosti zaštite od volatilnosti?
Svrha ove pogodnosti je omogućiti našim klijentima trgovanje uz veću sigurnost na način da omogućujemo garantirani maksimalni slippage i više šansi za izvršenje naloga bilo koje veličine.

Zaštitu dobivate preko mogućnosti otkazivanja naloga na cjenovnim gapovima bez gubitaka i preko manje vjerojatnosti aktivacije naloga radi porasta spreada.

Koje su najvažnije značajke zaštite od volatilnosti?
Pojednostavljeno rečeno, ovdje se radi o širem spektru postavki i sofisticiranih tipova naloga, koji mogu biti korisni u gotovo svakoj stragiji jer smanjuju rizike na volatilnom tržištu.

Značajke:

  • Mogućnost otvaranja tržišnih naloga s ograničenim rizikom i potencijalno neograničenim dobitkom
  • Zaštita od trenutnog gubitka koji su mogući ako nalog na čekanju ima unaprijed postavljen Stop Loss i oba se naloga aktiviraju na istoj razini
  • Mogućnost ograničavanja gubitka za vrijeme gapova na nalozima na čekanju
  • Mogućnost izbjegavanja scenarija u kojima je Limit nalog (npr. Take profit nalog) dosegnut za vrijeme spikea i nije izvršen radi nedovoljne likvidnosti nakon postavljene razine
  • Pomaže izbjeći aktivaciju Stop naloga na temelju većeg spreada za vrijeme objava važnih ekonomskih vijesti i sličnih situacija, koje ne moraju nužno dovesti do veće promjene cijene
  • Mogućnost izvršenja velikih Limit naloga pomoću djelomičnog izvršenja
  • Mogućnost praćenja visine slippagea na izvršenim nalozima.

Kako mogu dobiti pristup zaštiti od volatilnosti?
Svi naši klijenti koji su vlasnici Trade.MT4, Zero.MT4 ili Trade.MT5 računa (Live i Demo, osim Admiral.Pro računa na serverima AM-Live1 i AM-Live3) mogu postaviti zaštitu na svom Kabinetu Tradera.

Gdje mogu saznati više informacija o zaštiti od volatilnosti?
Više informacija saznati možete na stranici o zašititi koja se nalazi ovdje. Ovom prilikom zahvaljujemo našem tehnološkom odjelu, AMTS Solutions, kojeg vodi Dmitry Rannev, koji je razvio ovu korisnu tehnologiju.

S poštovanjem,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.