Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Besplatne uplate kreditnim i debitnim karticama

Siječanj 17, 2018 14:46

Poštovani klijenti,

kao što znate, nikad ne prestajemo raditi na poboljšavanju kvalitete usluge za naše klijente. Čast nam je obavijestiti vas da su od 15.01.2018. godine uplate putem kreditnih i debitnih kartica 100% besplatne!

Vrijeme je novac!

Trgovanje preko Admiral Marketsa je brzo! Izvršenje naloga na Forex i CFD tržištu se u pravilu mjeri u milisekundama, ali uplate preko banaka mogu trajati danima. Stoga, zbog čega ih ne ubrazati na način da uplatite putem kartice? Ispobajte već danas, besplatno je!

Podjećamo da bi novac kojeg uplatite kod nas trebao služiti isključivo za aktivnosti trgovanja.

Instantne uplate - Najvažnija tema 2018!

Ukoliko ne volite koristiti kartice, imamo u druge načine brzih uplata: Skrill i Klarna (Sofort). Detalje o korištenju tih sustava plaćanja pogledajte na ovoj stranici.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja o uplatama, slobodno nas kontaktirajte.

S poštovanjem,

Admiral Markets

P.S. Najbolje stvari u životu su BESPLATNE! Isprobajte naš besplatni MetaTrader Supreme Edition dodatak, za MT4 i MT5. Na njemu se nalazi više od 60 novih funkcija!


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.