Besplatne uplate kreditnim i debitnim karticama

Siječanj 17, 2018 14:46

Poštovani klijenti,

kao što znate, nikad ne prestajemo raditi na poboljšavanju kvalitete usluge za naše klijente. Čast nam je obavijestiti vas da su od 15.01.2018. godine uplate putem kreditnih i debitnih kartica 100% besplatne!

Vrijeme je novac!

Trgovanje preko Admiral Marketsa je brzo! Izvršenje naloga na Forex i CFD tržištu se u pravilu mjeri u milisekundama, ali uplate preko banaka mogu trajati danima. Stoga, zbog čega ih ne ubrazati na način da uplatite putem kartice? Ispobajte već danas, besplatno je!

Podjećamo da bi novac kojeg uplatite kod nas trebao služiti isključivo za aktivnosti trgovanja.

Instantne uplate - Najvažnija tema 2018!

Ukoliko ne volite koristiti kartice, imamo u druge načine brzih uplata: Skrill i Klarna (Sofort). Detalje o korištenju tih sustava plaćanja pogledajte na ovoj stranici.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja o uplatama, slobodno nas kontaktirajte.

S poštovanjem,

Admiral Markets

P.S. Najbolje stvari u životu su BESPLATNE! Isprobajte naš besplatni MetaTrader Supreme Edition dodatak, za MT4 i MT5. Na njemu se nalazi više od 60 novih funkcija!

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.