Brexit: najnovije novosti vezane za Vaše trgovanje

Studeni 04, 2019 16:42

Poštovani,

I vi poput nas vjerojatno pratite "komplicirane pregovore" koji se odnose na što jednostavniji izlazak Ujedinjenog Kraljevstva iz Europske Unije.

Između dvije strane je dogovoren tranzicijski period koji može potrajati sve do kraja 2022. godine. U ovom razdoblju, UK više nebi bilo dio Europske Unije, ali bi trgovinski sporazumi ostali netaknuti.

Uvjeti ovog sporazuma su odobreni od strane Britanskog Parlamenta. No Parlament nije odobrio raspored koji je vlada predložila za pobliže razmatranje sporazuma.

Sada nije baš vjerojatno da će dogovor biti odobren od strane Britanskog Parlamenta u glasanju koje će se održati 12 prosinca 2019. godine.

Europsko Vijeće razmatra hoće li odobriti zahtjev za produljenje izlaska Ujedinjenog Kraljevstva iz EU.

Inicijalna reakcija Donalda Tuska je pozitivna, te se komentatori većinom slažu da bi se produljenje trebalo odobriti.

Mi vjerujemo da će se ovaj proces nastaviti, te će zasigurno biti dodatnih iznenađenja.

Mi smo posvećeni davanju kontinuirane usluge našim cijenjenim klijentima kroz naše UK, EU i Australske entitete.

Čak i u slučaju da se dogodi no-deal scenarij, traderi će moći na svoju inicijativu nastaviti trgovati putem naše UK kompanije, te samim time zadržati pravo na prednosti koje nude UK regulatorne zaštite, što je trenutno sukladno europskim zakonima.

Kao globalni brend, Admiral Markets nudi jednake uvjete za trgovanje diljem svijeta, što uključuje kompetetivni spread, vodeći softver i kvalificiranu korisničku podršku. Jedan svijet, jedan broker: Mi smo tu za Vas, gdje god se Vi nalazili.

Kao trader, najbitnija odluka koju možete donijeti je ta da odaberete pravog partnera za trgovanje, a to smo mi.

S poštovanjem,

Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.