Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

CEO i CFO Admiral Markets AS-a, Sergei Bogatenkov, osvaja nagradu “Iznenađenje godine”

Travanj 18, 2018 16:59

Poštovani klijenti,

Ponosni smo što možemo najaviti kako je naš CEO i CFO Admiral Markets AS-a, Sergei Bogatenkov, osvojio nagradu Iznenađenje godine koju dodjejuje Äripäev i BIG4 Audit Bureaus.

Ranije ove godine g. Bogatenkov je bio nominiran za nagradu Najbolji CFO, jer je pod njegovim vodstvom Admiral Markets AS konzistentno širio svoje međunarodne operacije i zato je eksponencijalno narasla kompanija. Valja spomenuti kako je Admiral Markets AS nedavno dao obveznice na javnu ponudu i izlistao se na Nasdaq Tallinn Stock Exchange-u.

Inicijalno je za nominaciju izabrano 15 CFO-a. Gospodin Toomas Truuverk, CFO Äripäev-a i član biračke komisije, istaknuo je odličan učinak Admiral Markets AS-a, kao i odličan menadžment i organizaciju, te je napomenuo kako vrlo dobro vode primjerom.

Pobjednik nagrade za Najbolji CFO je gđa Aastrit Viisma-Kass iz Magnetic MRO - dok je Sergei prepoznat kao Iznenađenje godine.

"Predivno je što Big4 i Äripäev održavaju ovo natjecanje svake godine. Čestitam Astrit na osvajanju glavne nagrade - zasluženo je pobijedila! Što se tiče mene, iznenađen sam što sam osvojio nagradu za Iznenađenje godine! Osjećam se ponizno ali i vrlo sretno. Admiral Markets je bez sumnje značajno narastao te će sigurno tako i nastaviti zahvaljujući našem fantastičnom, sposobnom i predanom timu! Sami možemo napraviti jako malo, a zajedno možemo ostvariti mnogo tog. Hvala svima!" Rekao je Sergei Bogatenkov.

Za više detalja o natjecanju i pobjednicima, molimo vas da pogledate službene objave koje su trenutno dostupne samo na estonskom jeziku.

S poštovanjem,

Admiral Markets AS


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.