76% malih računa izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog poluge. 76% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD funkcionira, te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator CySEC fca

CEO i CFO Admiral Markets AS-a, Sergei Bogatenkov, osvaja nagradu “Iznenađenje godine”

Travanj 18, 2018 16:59

Poštovani klijenti,

Ponosni smo što možemo najaviti kako je naš CEO i CFO Admiral Markets AS-a, Sergei Bogatenkov, osvojio nagradu Iznenađenje godine koju dodjejuje Äripäev i BIG4 Audit Bureaus.

Ranije ove godine g. Bogatenkov je bio nominiran za nagradu Najbolji CFO, jer je pod njegovim vodstvom Admiral Markets AS konzistentno širio svoje međunarodne operacije i zato je eksponencijalno narasla kompanija. Valja spomenuti kako je Admiral Markets AS nedavno dao obveznice na javnu ponudu i izlistao se na Nasdaq Tallinn Stock Exchange-u.

Inicijalno je za nominaciju izabrano 15 CFO-a. Gospodin Toomas Truuverk, CFO Äripäev-a i član biračke komisije, istaknuo je odličan učinak Admiral Markets AS-a, kao i odličan menadžment i organizaciju, te je napomenuo kako vrlo dobro vode primjerom.

Pobjednik nagrade za Najbolji CFO je gđa Aastrit Viisma-Kass iz Magnetic MRO - dok je Sergei prepoznat kao Iznenađenje godine.

"Predivno je što Big4 i Äripäev održavaju ovo natjecanje svake godine. Čestitam Astrit na osvajanju glavne nagrade - zasluženo je pobijedila! Što se tiče mene, iznenađen sam što sam osvojio nagradu za Iznenađenje godine! Osjećam se ponizno ali i vrlo sretno. Admiral Markets je bez sumnje značajno narastao te će sigurno tako i nastaviti zahvaljujući našem fantastičnom, sposobnom i predanom timu! Sami možemo napraviti jako malo, a zajedno možemo ostvariti mnogo tog. Hvala svima!" Rekao je Sergei Bogatenkov.

Za više detalja o natjecanju i pobjednicima, molimo vas da pogledate službene objave koje su trenutno dostupne samo na estonskom jeziku.

S poštovanjem,

Admiral Markets AS