Admiral Markets Svojoj Ponudi CFD-ova Dodaje Bakar i 7 Poljoprivrednih Roba

Rujan 11, 2018 11:18

S ponosom Vam predstavljamo dodatno proširenje dostupnih instrumenata za trgovanje na našim Trade.MT5 računima. Počevši od ovog tjedna, naši Profesionalni klijenti imaju pristup trgovanju CFD-ovima na bakar, ali i trgovanju CFD-ovima na poljoprivredne robe: kakao, kava arabica, kava robusta, pamuk, sok od naranče, sirovi šećer i bijeli šećer.

Mali klijenti će imati pristup ovim instrumentima u narednih nekoliko tjedana, a o tom će biti dodatno obaviješteni. U međuvremenu, svi novi instrumenti su dostupni svim našim klijentima na Trade.MT5 demo računima.

Ovo su prednosti novih instrumenata:

  1. Isticanje: Nikada. Koristite dugoročne strategije i držite pozicije otvorenima koliko god želite.
  2. Naknada: Nula. Uživajte u niskim troškovima trgovanja. Jedini troškovi koje imate su troškovi spreada i dnevnog financiranja.
  3. Poluga: Umjerena. Poluga do 1:50 za Admiral Markets Pro klijente za CFD-ove na poljoprivredne robe i do 1:100 za CFD-ove na bakar. Za male klijente poluga je fiksna na 1:10.
  4. Minimalna veličina ugovora: Mini. Trgujte frakcijama standardnog ugovora kako bi ostvarili maksimalnu preciznost Vaše strategije upravljanja rizikom.
  5. Volatilnost: Ekstremna. Ovi instrumenti mogu biti vrlo uzbudljivi za trgovanje, no razmotrite korištenje naše Zaštite od Volatilnosti kada njima trgujete.

Provjerite ostale uvjete trgovanja vezane za nove instrumente na sekciji Robe na našoj stranici Popis instrumenata.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.