Change Healthcare Inc. ima inicijalnu javnu ponudu!

Srpanj 01, 2019 17:54

Cilj Change Healthcare Inc. bio je prikupiti milijardu dolara u inicijalnoj javnoj ponudi , s očekivanom cijenom od 16 do 19 dolara po dionici u ukupnom iznosu od 936,4 milijuna dolara .

Dionica je izlistana po 13 dolara pod oznakom CHNG. To je bilo manje od očekivanog, dok je ukupna tržišna kapitalizacija tvrtke iznosila je 557 milijuna dolara.

Tko je Change Healthcare?

Change Healthcare je softverska platforma koja mijenja medicinu. Tvrtka je stvorila platformu koja uključuje skup softvera, analitike, tehničkih usluga, mrežnih rješenja i platnih sustava. Njihov je cilj optimizirati interakciju između pacijenata, ljekarni, bolnica i istraživačkih laboratorija.

Trošak ciljanog tržišta je preko 6 trilijuna dolara. Prema Medicare & Medicaid Services Centru, potrošnja u zdravstvu u Sjedinjenim Državama će porasti s 3,6 trilijuna dolara u 2018. na 6 trilijuna dolara do 2027., što će iznositi oko 19% BDP-a.

Promjena koju donosi Change Healthcare dobila je pozitivan operativni pritok kapitala od 325 milijuna dolara u 2018. i 288 milijuna u 2019. godini.

Tako je, vrijeme je za IPO!

Sve više tvrtki izdaje IPO-ove, uključujući mnoge poznate tehnološke startupove kao što su Slack , Uber i Lyft.

Ako želite ulagati u svoju omiljenu kompaniju od samog početka, mogli biste biti jedan od prvih dioničara te kompanije, ako se odlučite na ulaganje prilikom početka inicijalne javne ponude.

Kako možete sudjelovati u uspjehu svojih omiljenih tvrtki? Drago nam je što ste pitali, jer upravo to nudimo preko Invest.MT5 računa! Pored naših CFD i Forex trgovačkih računa, Invest.MT5 omogućuje klijentima pristup tradicionalnim investicijskim opcijama preko MetaTrader 5, svjetske # 1 platforme za trgovanje s više instrumenata.

I od 18:00 EET 27. lipnja, Admiral Markets nudi udjele u Change Healthcare Inc. putem našeg Invest.MT5 računa!

Zašto investirati preko Invest.MT5 ?

  • Uložite u više od 4.000 dionica s 15 najvećih svjetskih burzi - sve uz Trader's Room račun!
  • Počnite ulagati uz minimalne depozite od samo 1 € i minimalne naknade za transakcije od samo 1 USD na američke dionice.
  • Generirajte tok pasivnog prihoda gradeći portfelj dionica koje isplaćuju dividende.
  • Pristupite najnovijim tržišnim podacima za odabrane instrumente putem naše ekskluzivne Premium Analytics nadzorne ploče, uključujući 800 + vijesti, ekonomske i korporativne kalendare, widgete sentimenta i alate za tehničku analizu.

Spremni za početak? Odmah se prijavite u Trader's Room kako biste započeli prijavu na račun Invest.MT5.

UPOZORENJE O RIZIKU:

Vrijednost dionice može rasti i padati zbog volatilnosti na globalnim tržištima. Ovaj materijal ne sadrži i ne treba se tumačiti na način da sadrži investicijski savjet, investicijsku preporuku, ponudu ili solicitiaciju za bilo kakvu vrstu transakcije vezanu za financijski instrument. Imajte na umu da ova vrsta analize trgovanja nije pouzdan indikator trenutnog ili budućeg učinka, s obzirom na to da se okolnosti mogu promijeniti tokom vremena. Prije nego li donesete investicijsku odluku, potražite savjet od neovisnog financijskog savjetnika kako bi se uvjerili da razumijete rizike.

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.