Uložite u globalnu cloud platformu Cloudflare uz Admiral.Invest

Rujan 17, 2019 17:06

Danas je globalna cloud platforma Cloudflare postala javna - ponudivši 35 milijuna dionica u svojoj početnoj javnoj ponudi!

Cloudflare-ova misija je izgradnja boljeg interneta. Da bi se to postiglo, izgradila je globalnu platformu u oblaku koja pruža mrežne usluge tvrtkama širom svijeta, povećavajući sigurnost, poboljšavajući performanse i uklanjajući troškove mrežnog hardvera.

Cloudflare se ubraja u top 10% od Fortune 1.000 kao korisnike koji plaćaju, a od 2016. do 2018. prihodi su se više nego udvostručili, sa 84,8 milijuna na 192,7 milijuna dolara. Tvrtka je planirala prikupiti 385 milijuna dolara u IPO-u, uz tržišnu kapitalizaciju od 3,5 milijardi dolara.

Dobra vijest za klijente Admiral Marketsa je da sada možete ulagati u popularne IPO-ove poput Cloudflare, SmileDirectClub, Slack, Uber i još mnogo toga putem Invest.MT5!

Dostupno na MetaTrader-u 5, Invest.MT5 vam daje mogućnost ulaganja u tisuće dionica i stotine ETF-ova s 15 najvećih svjetskih burzi.

Evo samo nekih od prednosti ulaganja u Invest.MT5:

  • Uložite u neke od najpoželjnijih svjetskih kompanija, uključujući Facebook, Google, Teslu, Netflix i još mnogo toga!
  • Otvorite račun s minimalnim depozitima od samo 1 eura i uložite od samo 0,01 USD po dionici uz minimalne transakcijske naknade od samo 1 USD na američkim dionicama.
  • Primanje besplatnih podataka na tržištu u stvarnom vremenu, bez odgađanja, bez dodatnih troškova.
  • Stvorite tok pasivnog prihoda prikupljanjem isplata dividendi.
  • Koristite svjetski poznatu platformu za trgovanje s više financijskih instrumenata MetaTrader 5.

Spremni za početak? Prijavite se u Kabinet Tradera sada kako biste započeli sa prijavom za račun Invest.MT5.

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.