Nastavak usluge tijekom globalne krize Covid-19

Ožujak 12, 2020 13:37


Poštovani traderi,

Zbog trajne zabrinutosti oko potencijalnog utjecaja koronavirusa, želimo vas uvjeriti u mjere opreza koje Admiral Markets poduzima kako bi osigurao da nema poremećaja u uslugama koje vam pružamo kao našim klijentima.

Admiral Markets ima snažan okvir kontinuiteta poslovanja u kojem se naši planovi kontinuiteta poslovanja redovito pregledavaju i testiraju. Ovo uključuje planove zaposlenika Admiral Marketsa da rade "na daljinu" u slučaju široko rasprostranjenog događaja u bilo kojoj regiji u kojoj je tvrtka prisutna.

Admiral Markets i dalje pomno nadzire situaciju i slijedi vladine zdravstvene smjernice za svaku zemlju u kojoj poslujemo, time osiguravajući da smo spremni odgovoriti na sve daljnje savjete vlade.

Iako su online brokeri u nekim regijama imali tehničkih poteškoća za vrijeme velike volatilnosti i volumena trgovanja, a njihovi klijenti nisu bili u mogućnosti izvršiti naloge, Admiral Markets s ponosom potvrđuje da su svi naši trading sustavi bili dostupni tijekom cijele krize jer je naša tehnička infrastruktura dizajnirana za velike količine trgovanja. Ovo je samo jedna od mnogih prednosti trgovanja CFD brokerom godine (prema Brokerwahl.de) za 2019. godinu, a 2020. brodom TOP CFD (DKI, 2020).

Ne očekujemo bilo kakve tehničke smetnje u uslugama koje pružamo našim kupcima i već smo poduzeli korake kako bismo osigurali kontinuirano poslovanje tijekom situacije u razvoju. Međutim, ako dotična tržišta uvedu prekid trgovanja, CFD instrumenti i svi instrumenti za trgovanje koji su povezani s tim tržištima tada neće imati live cijene na našim platformama.

Iako volatilnost tržišta u situacijama poput ove može stvoriti zabrinutost kod mnogih trgovaca i investitora, s Admiral Marketsom imate priliku zaraditi na rastućim i padajućim tržištima s mogućnošću trgovanja long ili short. Uz to, s online tradingom, bilo da putujete ili ne, imat ćete pristup našim trading sustavima i moći ćete iskoristiti svaku priliku.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s koronavirusom i potencijalnim utjecajima na vaše trading i investicijske aktivnosti, izravno se obratite lokalnom uredu.

Lijepi pozdrav,

Admiral Markets Hrvatska

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.