2019 Dan Jedinstva - Promjene u Rasporedu trgovanja

Studeni 04, 2019 10:29

Poštovani,

Imajte na umu da u ponedjeljak, 4. studenog 2019., sljedeći valutni parovi neće biti dostupni za trgovinu zbog praznika Dana ruskog jedinstva:

  • USD / RUB
  • EUR / RUB

Od 5. studenog 2019. nastavit će se uobičajeni sati trgovanja.

Napomena "Normalni sati" razlikuju se ovisno o instrumentu. Nađite posebne detalje za svaki instrument u odjeljku Specifikacije ugovora na našoj web stranici.

Imajte na umu da je viša razina rizika povezana s održavanjem otvorenih pozicija i čekanjem naloga tijekom prazničnih razdoblja. Također, navedeni sati trgovanja podložni su promjenama od strane odgovarajućih burza ili pružatelja likvidnosti. Nadalje, razdoblja poput ovog mogu povećati vjerojatnost šireg širenja zbog manje likvidnosti na tržištu.

Imajte na umu da, iako rublja neće biti dostupna za trgovanje, Admiral Markets ima još 40+ CFD-ova na valutnim parovima dostupnim za trgovanje. Pronađite svoj sljedeći nstrument trgovanja već danas!

S poštovanjem,

Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.