Američka tržišta će biti zatvorena 5. prosinca zbog obilježavanja nacionalnog Dana žalosti za preminulog predsjednika

Prosinac 04, 2018 14:26

Poštovani,

Imajte na umu da će 5. prosinca 2018 godine sljedeći instrumenti biti nedostupni za trgovanje zbog nacionalnog Dana žalosti koji se obilježava u čast bivšeg predsjednika George H.W. Bush-a.

  • CFD-ovi na američke dionice i američke dionice
  • CFD-ovi na američke ETF-ove

Američki indeksi kao što su Dow Jones, NASDAQ100 i SP500 će se prije zatvoriti u 16:30 EET.

Od 6. prosinca 2018 će tržište biti otvoreno i zatvoreno po normalnom rasporedu.

Imajte na umu kako je prisutna veća stopa rizika u držanju otvorenih pozicija i narudžba na čekanju za vrijeme praznika. Također moramo spomenuti kako je navedeni raspored trgovanja podložan promjenama od svojih burzi ili pružatelja likvidnosti; promjene u rasporedu trgovanja također mogu utjecati na pre-close uvjete. Periodi poput ovog mogu povećati vjerojatnost šireg spreada zbog manje likvidnosti na tržištu.

Dok su američka tržišta zatvorena, Vi pronađite prilike među brojnim instrumentima koje Admiral Markets nudi. Brojni europski i međunarodni CFD-ovi na indeske, dionice i ETF-ovi će i dalje biti dostupni za trgovanje. Istražite instrumente još danas.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.