Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

​Dobrodošli na sljedeću razinu MetaTrader 5 platforme!

Rujan 14, 2017 10:00

Poštovani,

imamo dobre vijesti za sve naše klijente koji trguju na Admiral.MT5 računima i za sve one koji za sad koriste MetaTrader 4 platformu, ali bi htjeli isprobati trgovanje na MetaTrader 5. Vrijeme je prelazak na noviju tehnologiju!

Naš novi MT5 - Nadograđen od prvog dana

Od 11.09.2017. na našem Admiral.MT5 računu možete trgovati sa svim instrumentima koji su dostupni na MT4 Admiral.Markets računima, što znači da od sad većina naših klijentata može koristiti prednosti MetaTrader 5 platforme, te nastaviti trgovati istim instrumentima koji su do sad postojali isključivo na MT4 računima.

Promjene na Admiral.MT5 računima:

 • Spuštenje minimalnog depozita na iste iznose koji vrijede za Admiral.Markets račune.
 • Proširenje ponude instrumenata na sve Forex valutne parove te CFD-ove na indekse, robe, dionice i kriptovalute. Popis svih instrumenata možete pronaći na ovoj stranici.
 • Povećanje maksimalne poluge s 1:100 na 1:500 za pojedine instrumente, u skladu s potrebnom marginom za Admiral. Markekets račune navedenom na ovoj stranici.
 • Ukidanje naknade za otvaranje pozicije koja se uzima osim spreada. Od sad će naknada biti uračunata u spread i bit će ista kao na Admiral.Markets računima na MT4 platformi.
 • Spuštanje minimalne veličine naloga na 0,01 lot na FX parovima (prije je bilo 0,10 lotova).
 • Povećanje maksimalne veličine naloga na FX parovima na 100 lotova (prije je bilo 50 lotova).
 • Omogućavanje hedžiranja na MT5 platformi (do sad to nije bilo moguće).

MetaTrader 5 ima mnogo toga za ponuditi što se tiče tehnologije! Ovo su samo neke od značajki:

 1. MetaTrader 5 Supreme Edition dodatak je od sad također dostupan na MT5 platformi.
 2. Level 2 cijene (dubina tržišta) omogućuju praćenje likvidnosti na tržitštu, na temelju čega se ponekad može prepoznati kratkoročne okrete cijene.
 3. MQL5 – moćni programski jezik u kojem se mogu programirati roboti, indikatori i skripte.
 4. MT5 mobilne aplikacije za iOS i Android za trgovanje u pokretu, kao MetaTrader WebTrader, na kojem se može trgovati bez instalacije.
 5. Naše postavke zaštite od volatilnosti, također su dostupne na MT5 računima.

Uvjete na MT5 platformi poboljšavamo zbog toga što je MetaTrader 5 budućnost online trgovanja, a vizualno sučelje ostaje vrlo slično sučelju na MT4. Programska rješenja korištena na MT5 daju mnogo veću fleksibilnost platformi. Npr. moguće je dodati veći broj instrumenata bez usporavanja platforme, što je dobra vijest za sve investitore.

Pozivamo sve klijente da isprobaju trgovanje svim postojećim instrumentima na novim MT5 računima. Za početak možete otvoriti besplatni Demo račun.

Zapamtite da se na MT5 platformu ne možete prijaviti s postojećim MT4 računom. Ako se odlučite za korištenje nove platforme, trebate otvoriti novi Live ili Demo račun na Kabinetu Tradera.

Upute za korištenje MT5 platforme preuzeti možete s ovog linka.

S poštovanjem,

Admiral MarketsBEST EDUCATOR (1).png

Napomene:

 1. Imajte na umu da će postojeći instuementi XAUUSD (Gold Spot) i XAGUSD (Silver Spot) na Admiral.MT5 računima biti stavljeni u 'Close Only' mod, što znači da više neće biti moguće otvarati nove pozicije, a sve postojeće će automatski biti zatvorene 13.10.2017. Nove pozicije na zlatu i srebru već sad se mogu otvoriti na instrumentima s oznakama GOLD i SILVER.
 2. Na novim Admiral.MT5 računima otvorenim nakon 11.09.2017. bit će dopušteno hedžiranje pozicija. Svi oni koji već posjeduju Admiral.MT5 račun, a htjeli bi opciju hedžiranja naloga, mogu jednostavno otvoriti novi MT5 račun i internim transferom prebaciti novac.
 3. Indikatori, roboti i skripte koji su namijenjeni za MT4 platformu nisu kompatibilni s MT5 platformom. Preporučujemo da informirate o zamjenskim alatima na MQL5.com stranici. Ondje čak možete pronaći programera koji će Vam uz određenu naknadu isprogramirati potpuno nove indikatore i/ili robote koji će ispuniti Vaše potrebe.

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.