​Dobrodošli na sljedeću razinu MetaTrader 5 platforme!

Rujan 14, 2017 10:00

Poštovani,

imamo dobre vijesti za sve naše klijente koji trguju na Trade.MT5 računima i za sve one koji za sad koriste MetaTrader 4 platformu, ali bi htjeli isprobati trgovanje na MetaTrader 5. Vrijeme je prelazak na noviju tehnologiju!

Naš novi MT5 - Nadograđen od prvog dana

Od 11.09.2017. na našem Trade.MT5 računu možete trgovati sa svim instrumentima koji su dostupni na MT4 Trade.MT4 računima, što znači da od sad većina naših klijentata može koristiti prednosti MetaTrader 5 platforme, te nastaviti trgovati istim instrumentima koji su do sad postojali isključivo na MT4 računima.

Promjene na Trade.MT5 računima:

  • Spuštenje minimalnog depozita na iste iznose koji vrijede za Trade.MT4 račune.
  • Proširenje ponude instrumenata na sve Forex valutne parove te CFD-ove na indekse, robe, dionice i kriptovalute. Popis svih instrumenata možete pronaći na ovoj stranici.
  • Povećanje maksimalne poluge s 1:100 na 1:500 za pojedine instrumente, u skladu s potrebnom marginom za Admiral. Markekets račune navedenom na ovoj stranici.
  • Ukidanje naknade za otvaranje pozicije koja se uzima osim spreada. Od sad će naknada biti uračunata u spread i bit će ista kao na Trade.MT4 računima na MT4 platformi.
  • Spuštanje minimalne veličine naloga na 0,01 lot na FX parovima (prije je bilo 0,10 lotova).
  • Povećanje maksimalne veličine naloga na FX parovima na 100 lotova (prije je bilo 50 lotova).
  • Omogućavanje hedžiranja na MT5 platformi (do sad to nije bilo moguće).

MetaTrader 5 ima mnogo toga za ponuditi što se tiče tehnologije! Ovo su samo neke od značajki:

  1. MetaTrader 5 Supreme Edition dodatak je od sad također dostupan na MT5 platformi.
  2. Level 2 cijene (dubina tržišta) omogućuju praćenje likvidnosti na tržitštu, na temelju čega se ponekad može prepoznati kratkoročne okrete cijene.
  3. MQL5 – moćni programski jezik u kojem se mogu programirati roboti, indikatori i skripte.
  4. MT5 mobilne aplikacije za iOS i Android za trgovanje u pokretu, kao MetaTrader WebTrader, na kojem se može trgovati bez instalacije.
  5. Naše postavke zaštite od volatilnosti, također su dostupne na MT5 računima.

Uvjete na MT5 platformi poboljšavamo zbog toga što je MetaTrader 5 budućnost online trgovanja, a vizualno sučelje ostaje vrlo slično sučelju na MT4. Programska rješenja korištena na MT5 daju mnogo veću fleksibilnost platformi. Npr. moguće je dodati veći broj instrumenata bez usporavanja platforme, što je dobra vijest za sve investitore.

Pozivamo sve klijente da isprobaju trgovanje svim postojećim instrumentima na novim MT5 računima. Za početak možete otvoriti besplatni Demo račun.

Zapamtite da se na MT5 platformu ne možete prijaviti s postojećim MT4 računom. Ako se odlučite za korištenje nove platforme, trebate otvoriti novi Live ili Demo račun na Kabinetu Tradera.

Upute za korištenje MT5 platforme preuzeti možete s ovog linka.

S poštovanjem,

Admiral Markets



Napomene:

  1. Imajte na umu da će postojeći instuementi XAUUSD (Gold Spot) i XAGUSD (Silver Spot) na Trade.MT5 računima biti stavljeni u 'Close Only' mod, što znači da više neće biti moguće otvarati nove pozicije, a sve postojeće će automatski biti zatvorene 13.10.2017. Nove pozicije na zlatu i srebru već sad se mogu otvoriti na instrumentima s oznakama GOLD i SILVER.
  2. Na novim Trade.MT5 računima otvorenim nakon 11.09.2017. bit će dopušteno hedžiranje pozicija. Svi oni koji već posjeduju Trade.MT5 račun, a htjeli bi opciju hedžiranja naloga, mogu jednostavno otvoriti novi MT5 račun i internim transferom prebaciti novac.
  3. Indikatori, roboti i skripte koji su namijenjeni za MT4 platformu nisu kompatibilni s MT5 platformom. Preporučujemo da informirate o zamjenskim alatima na MQL5.com stranici. Ondje čak možete pronaći programera koji će Vam uz određenu naknadu isprogramirati potpuno nove indikatore i/ili robote koji će ispuniti Vaše potrebe.
Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.