Admiral Markets nudi najbolje dionice e-trgovine!

Travanj 24, 2020 15:53

Iako je koronavirus, ili COVID-19, možda poremetio globalnu ekonomiju, ne trpe svi sektori. Zapravo se očekuje da će neki sektori dostići vrhunac zbog promjene ponašanja potrošača tijekom samoizolacije.

Jedan takav sektor je e-trgovina, pri čemu je internetska prodaja porasla za 52%, a stope konverzije porasle su za 8,8% u usporedbi s istim razdobljem prošle godine. To je dovelo do toga da su mnogi trgovci na mreži, poput Amazona i Walmart-a, upozorili na ograničenu dostupnost isporuke zbog povećane potražnje.

Mislite li da to znači da će doći do naglog porasta vrijednosti dionica e-trgovine? I, ako je tako, kako možete iskoristiti ovaj trend?

Pomoću Admiral Marketsa možete trgovati i ulagati u tisuće globalnih dionica, uključujući sljedeće marke e-trgovine:

  • Amazon (AMZN) - Amazon je nedavno objavio da planira zaposliti 100.000 novih skladištara i isporuka u SAD-u zbog povećane potražnje zbog pandemije koronavirusa, pokazujući povjerenje tvrtke u njen budući rast.
  • eBay (EBAY) - Prvotno lansiran kako bi ljudima omogućio prodaju svoje rabljene robe, danas eBay vodeće marke koriste kao tržište, s tim da je 80% proizvoda na eBayu novi proizvodi. Također ima nedavnu povijest prekoračenja ciljeva zarade, što tvrtku dovodi u dobru poziciju da ispuni oluju coronavirusa.
  • Wal-Mart prodavaonice Inc (WMT) - Wal-Mart , s najvećim trgovinom na svijetu, s proizvodima dostupan u 70 zemalja, raspolaže s prosječno 32 milijarde dolara zaliha. Wal-Mart je također prelazio u e-trgovinu, s nekoliko akvizicija u posljednjih nekoliko godina, uključujući Modcloth, Cipele, com i Jet.com.
  • ALIBABA.COM LTD ADR (BABA) - Kao najdominantnija tvrtka za e-trgovinu u Kini (najmnogoljudnija zemlja na svijetu), Alibaba čak ima vlastiti ekosustav za e-trgovinu, sa vlastitom uslugom plaćanja (Alipay), vlastitim središtem sadržaja (Taobao) i investicijama u oblačnom računanju i igranju.
  • JD.com ADR (JD) - JD je Alibabin najveći konkurent za e-trgovinu, koji je doživio brz rast zbog svojih ulaganja u tehnologiju. Jedan primjer je plan izgradnje 150 centara za lansiranje bespilotnih letelica kako bi se poboljšale mogućnosti isporuke u ruralnim područjima. JD je također u strateškom partnerstvu s Wal-Martom.
  • Home Depot Inc (HD) - Kao najveći svjetski lanac poboljšanja kućanstava, Home Depot je nedavno postigao uspjeh u akvizicijama povezanih kompanija. To je ujedno i najposjećenija web stranica za poboljšanje doma, sa 120 000 000+ godišnje posjeta.

Trgovina dugo i kratko sa Trade.MT5

Pomoću Trade.MT5 možete pristupiti preko 3000 najboljih svjetskih tržišta putem CFD-a (ugovori za razliku).

Zašto odabrati Trade.MT5?

  • Trgovina 3.000+ svjetskih međunarodnih CFD-ova, plus CFD-ovima na Forexu, kripto valutama, indeksima, robama i mnogim drugim
  • Smanjite svoje troškove trgovanja uskim maržama i niskim provizijama
  • Trgovina na najpopularnijoj svjetskoj trgovačkoj platformi, MetaTrader 5, ekskluzivnim dodatkom MetaTrader Supreme Edition Admiral Marketsa
  • Počnite trgovati već danas, s minimalnim depozitima od samo 100 USD

Buy and hold uz Invest.MT5

Invest.MT5 omogućava trgovcima da ulažu u 4.000+ dionica i 200+ ETF-ova, a sve s svjetske platforme višestruke imovine, MetaTrader 5. Evo nekoliko razloga zbog kojih otvorite Invest.MT5 račun:

  • Uložite danas s minimalnim depozitima od samo 1 €!
  • Upravljajte svojim portfeljima za ulaganje i trgovanje s jednog računa Trgovačke sobe
  • Diverzificirajte svoj portfelj dugoročnim ulaganjima, uz kratkoročno trgovanje
  • Stvarajte potencijalni pasivni prihod s dionicama za isplatu dividende
  • Provizije od samo 0,01 USD po dionici uz minimalne naknade za transakcije u američkim dionicama od 1 USD
Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.