Trgujte najnoviji europski IPO uz Admiral Markets: Française des Jeux!

Prosinac 04, 2019 10:27

Admiral Markets sa zadovoljstvom dijeli da sada nudimo mogućnost ulaganja u dionice u Française des Jeux putem našeg Invest.MT5 računa u MT5!

Française des Jeux, ili FDJ, operater je francuske nacionalne lutrije i klađenja, uključujući Lotto, Euro Millions, Keno, Bingo, Illiko i Parions Sport.

Zbog francuske države koja je ponovno pokrenula program privatizacije, nakon pritiska EU da ispuni cilj stabilnosti u svojim javnim financijama, FDJ je izašao u javnost 21. studenog 2019. Francuska država je ponudila 99.320.000 svojih postojećih dionica FDJ-a - ili 52% Dionički kapital FDJ-a, stvarajući potpuno novu priliku za tradere!

Kada se ispituje ova prilika, postoji niz stvari zbog kojih je ona privlačna investitorima:

  • Omjer zdravog duga i EBITDA: FDJ ima mali dug i stabilan novčani višak. Iako je uložio značajna ulaganja u ključne pokretače rasta, to nije dovelo u pitanje njegovu sposobnost otplate duga.
  • Industrija stabilnog rasta: Od 1999. rast klađenja opao je samo dva puta, a pristupačna cijena loto listića čini ih pristupačnim, bez obzira na širi gospodarstvo.
  • Poznati brend: FDJ je poznati brend s jakom javnom prisutnošću u Francuskoj, koji djeluje u jasnom regulatornom i fiskalnom okviru.

Ako mislite da ovo zvuči kao zanimljivo ulaganje, dobra vijest je da su od 25. studenog 2019. dionice FDJ-a dostupne za ulaganje svim klijentima Admiral Marketsa s Invest.MT5 računima.

Pomoću Invest.MT5 računa, traderi mogu pristupiti tisućama dionica i ETF-ova sa 15 najvećih svjetskih burza, sve uz MetaTrader 5.

Zašto investirati uz Invest.MT5?

Otvorite račun s minimalnim depozitima od samo 1 eura i uložite od samo 0,01 USD po dionici uz minimalne naknade za transakcije od samo 1 USD na američkim dionicama.

Primanje besplatnih podataka na tržištu u stvarnom vremenu, bez odgađanja, bez dodatnih troškova.

Stvorite tok pasivnog prihoda prikupljanjem isplata dividendi.

Koristite svjetski poznatu platformu za trgovanje s više vrsta imovina - MetaTrader 5.

Jednostavno se prijavite u Kabinet Tradera i prijavite se za Invest.MT5 račun da biste započeli.

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.