Promjena rasporeda trgovanja - Honk Kong

Listopad 01, 2019 11:51

Poštovani,

Zbog nadolazećeg praznika u Hong Kongu - Cash i Futures CFD Index HSI50 i HSCEI50 neće biti dostupni za trgovanje od 1. do 7. listopada.


S poštovanjem,


Admiral Markets


Zašto postati partner Admiral Marketsa?

Partnerstvo s Admiral Marketsom pruža vam mogućnost povećanja prihoda ili razvoja Vašeg poslovanja na način da nove tradere upućujute u Admiral Markets!

Neke od prednosti Admiral Markets partnerskog programa uključuju:

  • Konkurentne provizije: odaberite strukturu provizija koja Vam najviše odgovara. Kako Vaše poslovanje raste, tako Vam mi možemo ponuditi i veće provizije.
  • Transparentno i fleksibilno plaćanje: doznajte koliko ste zaradili transparentnim plaćanjima i izvještavanjem.
  • Partner s pouzdanim i renomiranim brokerom: Radite s višestruko nagrađivanim, reguliranim brokerom, s prisustvom u više od 20 zemalja.
  • 24/7 pristup Partnerskom portalu: Osigurajte siguran i neposredan pristup svojoj stranici gdje možete vidjeti napredak, naknade i informacije o profitu.
  • Vrhunski marketinški materijali: Ubrzajte svoje rezultate s profesionalnim banerima, widgetima, bookletima, predlošcima e-pošte, Facebook naslovima i brojnim drugim materijalima
  • Podrška dostupna na 24 jezika: Naš tim posvećenih višejezičnih stručnjaka Vam je na raspolaganju za vođenje i asistiranje.

Spremni za početak? Saznajte više o tome kako već danas možete postati Admiral Markets partner!

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.