Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • FSCS zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Informacije o dostupnosti instrumenata 2015.01.21

Siječanj 21, 2015 15:55

Poštovani,

Obavještavamo Vas o trenutnom uvjetima trgovanja na pojedinim valutnim parovima:

 1. valutni parovi u kojima je jedna valuta CHF trenutno su dostupni za trgovanje, ali maksimalna poluga na tim valutnim parovima smanjena je na 1:50 u skladu sa smanjenom likvidnošću koju trenutno pružaju pružatelji likvidnosti1. Imajte na umu da je i spread na valutnim parovima sa CHF povećan2;
 2. sljedeći instrumenti su također od sada dostupni za trgovanje: EURHKD, EURMXN, EURSGD, EURZAR, GBPCZK, GBPDKK, GBPHKD, GBPHUF, GBPMXN, GBPNOK, GBPPLN, GBPSGD, GBPTRY, GBPZAR, NOKSEK, NZDSGD, USDCNH;
 3. radi komplikacija nastalih pri omogućavanju likvidnosti od strane pružatelja likvidnosti za [SMI20] i [HSI50], otvoreni nalozi na navedenim instrumentima se mogu zatvoriti ali se privremeno ne mogu otvoriti novi.

S poštovanjem,
Admiral Markets

Napomene:

 1. Poluga je promijenjena na sljedećim valutnim parovima: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, CHFPLN, USDCHF. Molimo Vas prilagodite veličinu naloga situaciji u skladu sa polugom i situacijom na tržištu.
 2. Trenutno smo u potrazi za novim pružateljima likvidnosti na tržištu, koji bi nam omogućili snižavanje postojećeg spreada. Do tada će prosječni spread na parovima sa CHF biti veći od uobičajenog.

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.