Informacije o dostupnosti instrumenata 2015.01.21

Siječanj 21, 2015 15:55

Poštovani,

Obavještavamo Vas o trenutnom uvjetima trgovanja na pojedinim valutnim parovima:

  1. valutni parovi u kojima je jedna valuta CHF trenutno su dostupni za trgovanje, ali maksimalna poluga na tim valutnim parovima smanjena je na 1:50 u skladu sa smanjenom likvidnošću koju trenutno pružaju pružatelji likvidnosti1. Imajte na umu da je i spread na valutnim parovima sa CHF povećan2;
  2. sljedeći instrumenti su također od sada dostupni za trgovanje: EURHKD, EURMXN, EURSGD, EURZAR, GBPCZK, GBPDKK, GBPHKD, GBPHUF, GBPMXN, GBPNOK, GBPPLN, GBPSGD, GBPTRY, GBPZAR, NOKSEK, NZDSGD, USDCNH;
  3. radi komplikacija nastalih pri omogućavanju likvidnosti od strane pružatelja likvidnosti za [SMI20] i [HSI50], otvoreni nalozi na navedenim instrumentima se mogu zatvoriti ali se privremeno ne mogu otvoriti novi.

S poštovanjem,
Admiral Markets

Napomene:

  1. Poluga je promijenjena na sljedećim valutnim parovima: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, CHFPLN, USDCHF. Molimo Vas prilagodite veličinu naloga situaciji u skladu sa polugom i situacijom na tržištu.
  2. Trenutno smo u potrazi za novim pružateljima likvidnosti na tržištu, koji bi nam omogućili snižavanje postojećeg spreada. Do tada će prosječni spread na parovima sa CHF biti veći od uobičajenog.
Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.