79% malih računa izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog poluge. 79% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD funkcionira, te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.
Regulator CySEC fca

Informacije o dostupnosti instrumenata 2015.01.21

Siječanj 21, 2015 14:55

Poštovani,

Obavještavamo Vas o trenutnom uvjetima trgovanja na pojedinim valutnim parovima:

  1. valutni parovi u kojima je jedna valuta CHF trenutno su dostupni za trgovanje, ali maksimalna poluga na tim valutnim parovima smanjena je na 1:50 u skladu sa smanjenom likvidnošću koju trenutno pružaju pružatelji likvidnosti1. Imajte na umu da je i spread na valutnim parovima sa CHF povećan2;
  2. sljedeći instrumenti su također od sada dostupni za trgovanje: EURHKD, EURMXN, EURSGD, EURZAR, GBPCZK, GBPDKK, GBPHKD, GBPHUF, GBPMXN, GBPNOK, GBPPLN, GBPSGD, GBPTRY, GBPZAR, NOKSEK, NZDSGD, USDCNH;
  3. radi komplikacija nastalih pri omogućavanju likvidnosti od strane pružatelja likvidnosti za [SMI20] i [HSI50], otvoreni nalozi na navedenim instrumentima se mogu zatvoriti ali se privremeno ne mogu otvoriti novi.

S poštovanjem,
Admiral Markets

Napomene:

  1. Poluga je promijenjena na sljedećim valutnim parovima: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, CHFPLN, USDCHF. Molimo Vas prilagodite veličinu naloga situaciji u skladu sa polugom i situacijom na tržištu.
  2. Trenutno smo u potrazi za novim pružateljima likvidnosti na tržištu, koji bi nam omogućili snižavanje postojećeg spreada. Do tada će prosječni spread na parovima sa CHF biti veći od uobičajenog.

Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:
Admiral Markets Pty Ltd
Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Admiral Markets Cyprus Ltd
Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
NASTAVAK
Admiral Markets UK Ltd
Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Icon / Close / Rounded Created with Sketch.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Icon / Close / Rounded Created with Sketch.