Izjava o Bitcoin Gold Hard Fork-u

Listopad 26, 2017 16:13

Poštovani klijenti,

na dan 24.10.2017. došlo je do nove podjele Bitcoin blockchaina na bloku 491407. Kao i prije nekoliko mjeseci kad je nastao Bitcoin Cash, ovog puta je nastala nova kriptovaluta - Bitcoin Gold.

Iako nismo obvezni to napraviti, kad god se tijekom Hard Forka na našim wallerima na kripto burzama pojave nove kriptovalute, mi ćemo dobiveni iznos podijeliti u novcu svim našim klijentima koji su u trenutku forka imali otvorenu poziciju na CFD-u na tu kriptovalutu.

Nažalost, za sad Bitcoin Gold neće biti procesuiran na burzama kojima imamo prisup, stoga nismo u mogućnosti na račune naših klijeneta staviti vrijednost novonastale kriptovalute.

Imajte na umu da će vjerojatno 16.11.2017. doći do još jednog Forka - Bitcoin Segwit2X. Iako ne možemo spekulirati hoće li kriptoburze s kojima surađujemo podržati novi fork, može se reći da postoji značajna vjerojatnost da će najveće burze, poput Coinbase-a i Bitfinex-a, podržati B2X fork.

Ovom prilikom vas obavještavamo da konstantno radimo na poboljšanju uvjeta za trgovanje CFD-ovima na kriptovalute, uključujući brzinu provedbe naloga, kako bi vaše iskustvo trgovanja ovim fenomenalnim instrumentima bilo značajno bolje nego što je sada.

Zaštita od volatilnosti

'Hard fork' je situacija u kojoj najčešće dođe do povećanja volatilnosti cijene instrumenta. Na volatilnosti se može profitirati, ali i izgubiti zbog mogućeg slippagea. Na sreću, Admiral Markets je razvio jedinstveni set postavki koje Vam mogu pomoći u smanjivanju rizika volatinosti.

"Forks" i "Ladders"

Ukoliko niste fan "forkova" možda će Vam se svidjeti naše "ljestve". Na našoj MetaTrader Supreme verziji platforme, imat ćete pristup alatu pod nazivom "Order Ladder", koji Vam može biti koristan pri trgovanju. Pomoću njega, u poziciju ćete moći ući s jednim klikom miša. Također podržava rad na nazozima na čekanju, optimiziran je i za MetaTrade 4 i za MT5 platformu, a možete ga koristiti isključivo kod Admiral Marketsa!

Izvor: MetaTrader 5 platforma

Budite u toku!

Kao i uvijek, pozivamo Vas da pratite naše novosti kako biste uvijek znali što se događa na financijskim tržištima. Za sva pitanja možete kontaktirati našu lokalnu korisničku podršku u Zagrebu.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.