Kabinet Tradera 3.0 je ovdje!

Veljača 13, 2019 11:39

Admiral Markets Vam s ponosom predstavlja Kabinet Tradera 3.0!

Želite trgovati uz najbolje alate na tržištu uz Admiral Markets? Ako je odgovor - DA! Moguće je. Kabinet Tradera je kontrolna ploča klijenata Admiral Marketsa. U Kabinetu možete otvarati demo i live račune za trgovanje, pristupiti već postojećim računima, vršiti uplate i isplate, preuzeti najnoviji softver, ali su Vam dostupne i brojne druge mogućnosti.

Novi i poboljšani Kabinet Tradera dolazi s mnogo nadogradnji čiji je cilj unaprijeđivanje iskustva trgovanja naših klijenata. Neke od tih nadogradnji su:

  • Vrhunska sigurnost: Nakon opsežne revizije sigurnosti, možete biti uvjereni da su podaci o vašem računu sigurni, zaštićeni testiranim i dokazanim sigurnosnim praksama.
  • Potpuna pouzdanost: Kabinet Tradera je sad pouzdaniji nego ikad. To smo postigli detaljnim testiranjem.
  • Brzina: Kabinet Tradera je napravljen korištenjem tehnologije za visoke performanse. Vaši računi, alati i platforme su Vam dostupni u sekundi.
  • User friendly: Naš tim koji je razvijao Kabinet Tradera je proučio način na koji ga klijenti koriste, te smo Kabinet baš zato prilagodili na način da ga svi klijenti mogu bezbrižno koristiti.

Svi postojeći klijenti Admiral Marketsa su prebačeni 25. siječnja 2019 godine s prethodne verzije (Kabinet Tradera 2) na Kabinet Tradera 3.

Imajte na umu kako je predstavljanje novog Kabineta Tradera samo prvi korak u našem procesu nadogradnje - Admiral Markets trenutno radi na mnogo novih značajki koje ćemo Vam predstaviti u nadolazećim mjesecima.

Tek ste saznali za Admiral Markets? Otvorite račun još danas!

Ako ste razmišljali o trgovanju uz Admiral Markets, prvi korak ka tome je otvaranje računa za Kabinet Tradera.

Ako trgujete uz Admiral Markets, rekli ste DA:

Najboljem spreadu: Tipični spread od 0.6 pipova na EUR/USD i 0.8 pipova na CFD na DAX30

Velikom broju instrumenata: 7500+ CFD-ova na Forex, dionice, sirovine, indekse i još mnogo instrumenata

Najpopularnijoj platformi na svijetu - trgujte bilo gdje, na bilo kojem uređaju

Regulaciji, snažnoj korisničkoj podršci i globalnim ponudama

Uz kreirani račun za Kabinet Tradera možete otvoriti live ili demo račun za trgovanje, vršiti uplate i isplate, preuzeti najnoviji softver za trgovanje ili možete trgovati putem internet preglednika!

Krenite danas!

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.