Raspored trgovanja za Kinesku Novu Godinu

Veljača 05, 2019 10:10

Poštovani,

Imajte na umu kako će zbog Kineske Nove Godine raspored trgovanja za [HSI50] - Hang Sang Index CFD biti malo promijenjen. Trgovanje ovim indexom neće biti moguće od 5. veljače do 7. veljače 2019.

Ako želite trgovati u ovom periodu, možete! Uz Admiral Markets! Nudimo skoro 20 CFD-ova na indekse, a neki od njih su DAX30, DJI30, FTSE100 i ASX200 - i trgovanje svim ovim indeksima je moguće za vrijeme Kineske Nove Godine.

Naučite više o našoj ponudi CFD-ova na indekse ovdje.

majte na umu kako će trgovanje ostalim instrumentima biti dostupno u normalnim satima kada su tržišta otvorena. "Normalni sati" ovise o određenom instrumentu. Pronađite detalje o svakom instrumentu na stranici Popis instrumenata.

Imajte na umu kako je prisutna veća stopa rizika u držanju otvorenih pozicija i narudžba na čekanju za vrijeme praznika. Također moramo spomenuti kako je navedeni raspored trgovanja podložan promjenama od svojih burzi ili pružatelja likvidnosti; promjene u rasporedu trgovanja također mogu utjecati na pre-close uvjete. Periodi poput ovog mogu povećati vjerojatnost šireg spreada zbog manje likvidnosti na tržištu.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.