Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Admiral Markets je pokrenuo novi kreator partner referral linkova

Rujan 11, 2019 15:40

Admiral Markets Vas s oduševljenjem obavještava da je na našoj stranici za partnere pokrenut novi kreator referral linkova!

Kreator omogućuje partnerima da kreiraju referral linkove za različite web stranice, proizvode i jezike. Uz to daje partnerima i mogućnost postavljanja pregleda kakav će imati i njihova ciljana klijentela. To pruža partnerima mnogo više kontrole nad iskustvom svojih klijenata.

Sljedeće su samo neke od prednosti novog sustava:

  • Stvaranje referral linkova za top 11 stranica Admiral Marketsa: Znajte točno što vide Vaši kupci.
  • Odaberite najbolji jezik za svoju publiku: Povećajte konverziju proslijeđujući svoje korisnike na najrelevantniji web sadržaj.
  • Pregled povezanih odredišnih stranica: Testirajte referral linkove prije nego što ih pošaljete kako biste osigurali da nema blokada nakon što vaše marketinške kampanje započnu s radom.
  • Jedinstveno označavanje za potrebe praćenja: postavite jedinstvene oznake kako biste razlikovali različite referral linkove i pratili njihovu učinkovitost u svrhu izrade još učinkovitije kampanje u budućnosti.

Testirajte kreator referral linkova na svom partnerskom portalu još danas!

Zašto postati partner Admiral Marketsa?

Partnerstvo s Admiral Marketsom pruža vam mogućnost povećanja prihoda ili razvoja Vašeg poslovanja na način da nove tradere upućujute u Admiral Markets!

Neke od prednosti Admiral Markets partnerskog programa uključuju:

  • Konkurentne provizije: odaberite strukturu provizija koja Vam najviše odgovara. Kako Vaše poslovanje raste, tako Vam mi možemo ponuditi i veće provizije.
  • Transparentno i fleksibilno plaćanje: doznajte koliko ste zaradili transparentnim plaćanjima i izvještavanjem.
  • Partner s pouzdanim i renomiranim brokerom: Radite s višestruko nagrađivanim, reguliranim brokerom, s prisustvom u više od 20 zemalja.
  • 24/7 pristup Partnerskom portalu: Osigurajte siguran i neposredan pristup svojoj stranici gdje možete vidjeti napredak, naknade i informacije o profitu.
  • Vrhunski marketinški materijali: Ubrzajte svoje rezultate s profesionalnim banerima, widgetima, bookletima, predlošcima e-pošte, Facebook naslovima i brojnim drugim materijalima
  • Podrška dostupna na 24 jezika: Naš tim posvećenih višejezičnih stručnjaka Vam je na raspolaganju za vođenje i asistiranje.

Spremni za početak? Saznajte više o tome kako već danas možete postati Admiral Markets partner!


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 77% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.