76% malih računa izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog poluge. 76% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD funkcionira, te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator CySEC fca

Od sada se pozicije na kriptovalutama više NE zatvaraju vikendom!

Travanj 09, 2018 16:07

Poštovani klijenti,

drago nam je što vas možemo obavijestiti da se pozicije otvorene na CFD-ovima na kriptovalute više ne zatvaraju u 23:00h u petak navečer. Sada imate slobodu korištenja dugoročnih strategija i možete držati svoje pozicije na kriptovalutama otvorenim koliko god želite.

Osim ovog poboljšanja, želimo vas podsjetiti da smo nedavno maknuli naknadu za otvaranje pozicija na CFD-ovima na kriptovalute i smanjili financijske SWAP na ovim instrumentima na -30% godišnje za kupovne i +10% na short pozicije. Uz polugu od 1:5 i mogućnost short sellinga koja je dostupna na svim instrumentima, naša ponuda kriptovaluta je ponovno vrlo kompetitivna!

Otvorite pravi (Live) račun

Molimo vas da obratite pažnju kako će trgovanje biti nastavljeno po dosadašnjem 24/5 rasporedu. Drago nam je što možemo očekivati porast vikend trgovanja CFD-ovima na kriptovalute te ćemo implementirati ovu promjenu u što kraćem mogućem roku. Dok ova promjena ne stupi na snagu, primorani smo nametnuti zaštitne mjere protiv potencijalnih negativnih stanja na računu koje bi mogle uzrokovati promjene u cijeni tokom vikenda. Zbog toga, imajte na umu da će maksimalna poluga na CFD-ocima na Bitcoin (BTCUSD) i Ethereum (ETHUSD) petkom navečer u 21:00h biti smanjena na 1:2.

Budući da će od sad pozicije na CFD-ovima na kriptovalute ostajati otvorene preko vikenda, trodnevni SWAP će se zaračunavati petkom.

Pratite novosti na našoj stranici kako biste ostali u toku s daljnjim poboljšanjima u našoj ponudi kriptovaluta i ostalih instrumenata.

S poštovanjem,

Admiral Markets