Od sada se pozicije na kriptovalutama više NE zatvaraju vikendom!

Travanj 09, 2018 16:07

Poštovani klijenti,

drago nam je što vas možemo obavijestiti da se pozicije otvorene na CFD-ovima na kriptovalute više ne zatvaraju u 23:00h u petak navečer. Sada imate slobodu korištenja dugoročnih strategija i možete držati svoje pozicije na kriptovalutama otvorenim koliko god želite.

Osim ovog poboljšanja, želimo vas podsjetiti da smo nedavno maknuli naknadu za otvaranje pozicija na CFD-ovima na kriptovalute i smanjili financijske SWAP na ovim instrumentima na -30% godišnje za kupovne i +10% na short pozicije. Uz polugu od 1:5 i mogućnost short sellinga koja je dostupna na svim instrumentima, naša ponuda kriptovaluta je ponovno vrlo kompetitivna!

Molimo vas da obratite pažnju kako će trgovanje biti nastavljeno po dosadašnjem 24/5 rasporedu. Drago nam je što možemo očekivati porast vikend trgovanja CFD-ovima na kriptovalute te ćemo implementirati ovu promjenu u što kraćem mogućem roku. Dok ova promjena ne stupi na snagu, primorani smo nametnuti zaštitne mjere protiv potencijalnih negativnih stanja na računu koje bi mogle uzrokovati promjene u cijeni tokom vikenda. Zbog toga, imajte na umu da će maksimalna poluga na CFD-ocima na Bitcoin (BTCUSD) i Ethereum (ETHUSD) petkom navečer u 21:00h biti smanjena na 1:2.

Budući da će od sad pozicije na CFD-ovima na kriptovalute ostajati otvorene preko vikenda, trodnevni SWAP će se zaračunavati petkom.

Pratite novosti na našoj stranici kako biste ostali u toku s daljnjim poboljšanjima u našoj ponudi kriptovaluta i ostalih instrumenata.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.