Trgujte Lyft uz Admiral Markets!

Travanj 03, 2019 12:03

Dionice jedinstvene kompanije Lyft su "skočile u nebo" u petak 29. ožujka u prvoj inicijalnoj javnoj ponudi ove kompanije u 2019. godini. Lyft je vrijednost svoje dionice za ovaj IPO postavio na $72 u četvrtak. U vrlo kratkom periodu je cijena ove dionice skočila za 21%, točnije na 87.24!

Kako se možete uključiti?

Uz Admiral Markets! Putem naših Invest.MT5 računa možete ulagati u dionice Lyft-a! Od prvog travnja 2019. godine su dionice Lyft-a dio naše ponude - u nju mogu ulagati svi klijenti koji imaju Invest.MT5 račune.

Uz Invest.MT5 traderi imaju pristup tisućama dionica i ETF-ova s 15 najvećih burzi na svijetu. Platforma koja podržava ove račune je MetaTrader 5.

Zašto ulagati uz Invest.MT5?

  • Ispunite Vaš portfelj dugoročnim investicijama
  • Ostvarite potencijalni pasivni prihod uz dionice koje isplaćuju dividende
  • Ulaganje u dionice i ETF-ove putem moderne MetaTrader 5 platforme
  • Počnite ulagati s minimalnom uplatom od $500
  • Naknade od samo $0.01 po dionici uz minimalnu transakcijsku naknadu od $1 na US dionice

Sve što trebate učiniti je sljedeće - otvorite svoj Kabinet Tradera i prijavite se za Invest.MT5 račune kako bi krenuli.

Ovaj članak ne sadrži i ne treba se shvatiti kao investicijski savjet, investicijska preporuka, ponuda ili poziv na neku vrstu transakcije bilo kojim financijskim instrumentom. Imajte na umu da ova vrsta analize nije pouzdani indikator za trenutni ili budući učinak instrumenta jer se okolnosti mogu promijeniti tijekom vremena. Prije nego li donesete investicijsku odluku, preporučujemo Vam da potražite savjet financijskog savjetnika kako bi sa sigurnošću bili svjesni svih prisutnih rizika.

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.