Otkrijte najnovije alate i značajke na MetaTrader 5!

Studeni 08, 2018 15:56

Poštovani,

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je MetaQuotes izdao velik broj novih značajki koje će unaprijediti Vaše iskustvo trgovanja na MetaTrader 5 platformi.

MT5 je broj jedan u svijetu kad su u pitanju platforme za trgovanje. Tu je titulu zaslužio time što traderima daje pristup više od tisuću tržišta, robotima za trgovanje, odlične mogućnosti crtanja grafova, besplatne podatke o tržištima i još mnogo tog. Te uz nove značajke koje ćemo Vam predstaviti smo uvjereni da će traderi koji koriste MT5 postizati još bolje rezultate.

U nastavku članka slijedi pregled tri glavne značajke nove nadogradnje.

Odvojite grafove i terminal za trgovanje

Ako trgujete na više monitora, vjerujemo da će te biti oduševljeni činjenicom da sada možete odvojiti graf financijskog simbola od prozora terminala za trgovanje.

Uz ovu novu značajku moći će te pozicionirati glavnu platformu na jedan ekran kako bi motrili stanje Vašeg računa, a financijske grafove na drugi ekran kako bi pratili kretanje tržišta.

S obzirom na to da svaki graf ima svoju alatnu traku moći će te primijeniti indikatore i ostale analitičke alate bez mijenjanja monitora.

Mini grafovi

Druga nova značajka su mini grafovi. Oni Vam daju mogućnost da povlačite i pozicionirate graf kako Vam odgovara, te ga možete smanjiti ili uvećati prema Vašim željama.

Imajte na umu da su mini grafovi jednostavni za korištenje, ali podržavaju samo standardne MT5 vremenske okvire i grafove. Uz mini grafove MetaTrader Supreme Editiona možete koristiti tick graf, druge grafove ili vremenski neovisne grafove kao što su Kagi, Renko, ali možete dodati i dodatne indikatore.

Automatski pristup obrazovnim materijalima

Traderi sad imaju pristup člancima koje objavljuje MQL5.community. Članke možete vidjeti čim se objave na MetaTrader 5 platformi jer je nova kartica za članke dodana u prozor alatne trake.

Ovo su samo neke od novih nadogradnji! Za detaljniji pregled novih značajki MetaTradera 5 pogledajte obavijest o nadogradnji na MetaQuotes stranici.

Admiral Markets je odabrao MetaTrader 5 platformu za svoje klijente kako bi oni imali najbolje iskustvo pri trgovanju. Ova nadogradnja našim klijentima daje odlične funkcionalne alate koji će im zasigurno pomoći u budućem trgovanju.

Jeste li znali da je značajka odvajanja grafa od glavnog prozora terminala bila dostupna za klijente Admiral Marketsa putem MetaTrader Supreme Edition plugina već godinama? Mi uvijek tražimo nove i inovativne načine da našim klijentima omogućimo sve što im je potrebno za uspješno trgovanje.

Ako ste novi u svijetu trgovanja, naša preporuka je da iskušate MetaTrader 5 uz besplatan demo račun.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.