Mini i Mikro Lotovi dostupni za CFD-ove na američke dionice!

Rujan 03, 2019 12:43

Poštovani traderi,

Uzbuđeni smo što možemo objaviti da je Admiral Markets smanjio minimalnu veličinu naloga i povećanje veličine naloga širom naše ponude za CFD-ove američkih dionica.

Od ponedjeljka, 19. kolovoza 2019., minimalna veličina naloga i povećanje veličine naloga mnogih američkih CFD-ova na dionice na Trade.MT5 računu je pao na 0,1 i 0,01 lota, ovisno o njihovim trenutnim cijenama i najnižom mogućom potrebnom marginom.

Nova minimalna veličina naloga i primjeri povećanja veličine naloga:

Cijena CFD dionice

Minimalna potrebna margina 20% ili više

Minimalna potrebna margina 10% ili manje

Ispod $10

1 lot i povećanje veličine naloga 1 lot

1 lot i povećanje veličine naloga 1 lot

$10 - $20

1 lot i povećanje veličine naloga 1 lot

0.1 lota i povećanje veličine naloga 0.1 lota

Iznad $20

1 lot i povećanje veličine naloga 1 lot

0.1 lota i povećanje veličine naloga 0.01 lota


Potrebne margine instrumenata mogu se provjeriti na stranici - Informacije o instrumentima. To ne ovisi o kategorizaciji klijenta.

Ova promjena povećava dostupnost američkih dionica s CFD-om za tradere s manjim depozitima i omogućuje preciznije upravljanje novcem.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Trgujte Facebook, Apple ili Teslu!

U prvoj polovici kolovoza 2019. ove tri američke CFD dionice najviše su se trgovale na Admiral Markets Group u cijelom svijetu. Sve tri su sada dostupne od 0,1 lota, tako da možete početi trgovati s 10 puta nižom marginom i mnogo manjim koracima volumena, primjerice s 0,01 lota.

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.