Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Nadogradnja Windows 10 & MetaTrader

Listopad 31, 2017 11:26

Poštovani,

možda ste primjetili da je 17. listopada Microsoft predstavio Windows 10 Fall Creators nadogradnju. Ta nadogradnja je gotovo ista kao instalacija novog operativnog sustava, jer mijenja konfiguracije i enkripcijske ključeve.

Kako bi zaštitila podatke klijenata, Meta Trader platforma veže sve podatke na lokalni operativni sustav. To znači da ukoliko dođe do krađe instalacijskih fileova s računala, nitko se neće moći prijaviti na račun klijenta preko prethodno sačuvanih računa i zaporki.

Preporučamo da se pripremite za navedeni update kojeg će prije ili kasnije morati napraviti svi korisnici, kako biste se mogli prijaviti na račun nakon nadogradnje.

Nažalost, nakon što nadogradite operativni sustav, sve zaporke pohranjene na Vašem računalu bit će nevažeće.

Kako resetirati izgubljene zaporke?

Pravi (Live) računi

1. Kliknite lijevim klikom miša na račun u Kabinetu Tradera.

2. Kliknite na polje za resetiranje MetaTrader zaporke.

3. Vidjet ćete sljedeću poruku:

4. Dobit ćete email s naslovom Upute za resetiranje zaporke za prijavu u Kabinet Tradera.

5. Kliknite na polje "Resetirajte zaporku" unutar emaila.

6. Vidjet ćete poruku koja potvrđuje da ste uspješno resetirali zaporku.

7. Na kraju, dobit ćete email s naslovom "Obavijest o promjeni zaporke za prijavu na MetaTrader 4 platformu".Demo računi

1. Kliknite lijevim klikom miša na račun u Kabinetu Tradera.

2. Kliknite na polje za resetiranje zaporke.3. Nakon toga vidjet ćete sljedeću poruku:

4. Na kraju, dobit ćete email s naslovom "Obavijest o promjeni zaporke za MetaTrader platformu" u kojoj će biti navedena nova zaporka:

Ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti nastalih zbog navedene nadogradnje. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno kontaktirajte našu korisničku podršku.

S poštovnjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.