​La Razón je dodijelio nagradu za inovativnost i tehnologiju podružnici Admiral Marketsa u Španjolskoj

Prosinac 05, 2018 15:53


Admiral Markets UK Ltd - Španjolski tim

Admiral Markets UK Ltd je prepoznat od španjolske novine La Razón za tehnološku inovaciju zahvaljujući svojem neprekidnom naporu da svojim klijentima pruže izvrsne uvjete za trgovanje.

Admiral Marketsu su također dodijeljene nagrade "Best International Online Broker" i "Best Online Trading Platform" koje prepoznaju tehnološke inovacije u financijskom sektoru.

"Trgovanje i ulaganje na financijskim tržištima mogu biti vrlo obeshrabrujuće radnje za tradere početnike, zato je jedan od naših ciljeva pružiti im intuitivnu platformu koja je jednostavna do te mjere da je i početnici mogu koristiti za početak trgovanja," rekao je Juan Enrique Candiñanos, Hub Manager španjolske podružnice Admiral Markets UK Ltd-a. "Počašćeni smo činjenicom da je La Razón primijetio naš trud i uručio nam ove nagrade".

Admiral Markets i tehnološke inovacije

Admiral Markets nudi CFD trgovanje na svjetski poznatim platformama - MetaTrader 4 i MetaTrader 5. Ove platforme traderima i investitorima daju pristup naprednim funkcijama trgovanja koje traderi mogu koristiti na više od tisuću financijskih tržišta u brzom, sigurnom i pouzdanom okruženju.

Kako bi klijetima ponudili odlične uvjete za trgovanje, Admiral Markets nudi i MetaTrader Supreme Edition, koji je besplatan za sve Admiral Markets klijente. MetaTrader Supreme Edition uključuje širok spektar naprednih postavki koje klijentima pomažu pri ostvarivanju što boljih rezultata pri trgovanju:

  • Opširan paket indikatora koji uključuje 15 indikatora za unaprjeđivanje trgovanja
  • Widget globalnog mišljenja koji klijentima pomaže pri procjeni sentimenta tržišta
  • Widgete Mini Terminal i Trader Terminal koji trgovanje čine efikasnijim
  • Tick Chart Trader koji olakšava klijentima da prate pomake na tržištu i pronađu najbolje pozicije za otvaranje ili zatvaranje
  • Pravovremene tržišne vijesti
  • Simulator trgovanja za testiranje strategija
  • Mini grafovi koji klijentima dozvoljavaju praćenje više vremenskih okvira i vrsta grafa istovremeno

Još jedno tehnološko postignuće Admiral Marketsa je u online financijskoj edukaciji. Admiral Markets nudi besplatne tečajeve, webinare i članke koji traderima pomažu da budu uspješniji. Candiñanos je u izjavi za La Razón naznačio:"Kad pričamo o trgovanju, u Admiral Marketsu stavljamo naglasak na vježbu i načine razvijanja prikladnog plana trgovanja."

Tehnološke nagrade koje dodjeljuje La Razón

Juan Enrique Candiñanos, Francisco Marhuenda i Rafael Van Grieken

La Razón je četvrta najveća novina u Španjolskoj, a svoje nagrade za inovativnost i tehnologiju je pokrenula 2017 godine zbog sve veće važnosti tehnologije u našim svakodnevnim životima. Cilj ovih nagrada je prepoznavanje truda koji organizacije i profesionalci posvećuju digitalnoj evoluciji, učinkovitoj uporabi resursa i konstantnom poboljšanju proizvoda i usluga.

Nagrade The Best International Online Broker i Best Online Trading Platform su Admiral Marketsu dodijelili Francisco Marhuenda, direktor novine La Razón i Ministar prosvjete i istraživanja zajednice Madrida, Rafael Van Grieken.

U svom govoru je Marhuenda izrazio svoju zahvalnost dobitnicima, ali i "svima koji su uložili trud i žrtvu u inovacije i istraživanje kako bi ono što je nekad bilo nezamislivo, danas postalo stvarnost."


Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.