Admiral Markets je proglašen najboljim brokerom za 2019. godinu u Njemačkoj

Veljača 08, 2019 12:20


S ponosom Vas obavještavamo kako je Admiral Markets UK Ltd. proglašen za najboljeg CFD brokera u Njemačkoj za 2019. godinu. Ovu nagradu nam je dodijelio Deutsches Kundeninstitut (DKI)! DA, ponovno smo uspjeli - ovo je već četvrta godina u kojoj je Admiral Markets prepoznat kao jedan od vodećih CFD brokera u Njemačkoj.

Njemački ured Admiral Markets je dobio 5 zvjezdica u anketi koju je provodio DKI za 2019 godinu. Sudionici anketa su bili klijenti i traderi CFD brokera, a sve skupa je prikupljeno 1,015 glasova. Glasanje je bilo moguće od listopada 2018. do siječnja 2019. godine. Kategorije o kojima se glasalo su trgovanje, korisnička podrška, platforma za trgovanje, vrijednost koja se dobije za novac, općenito zadovoljstvo i mobilno trgovanje.

"Oduševljeni smo što smo još jednom prepoznati kao najbolji njemački CFD broker", komentirao je Jens Chrzanowski, član upravnog odbora Admiral Markets AS grupe. "Više od tisuću tradera je glasalo za Admiral Markets za prvog i drugog brokera u brojnim kategorijama, te je jasno kako se naš trud da pružimo najbolje moguće uvjete trgovanja, iskustvo trgovanja i korisničku podršku, doista isplatio."

Osim što je Admiral Markets dobio nagradu za najboljeg CFD brokera, također je osvojio prvo mjesto u sljedećim kategorijama: trgovanje, zadovoljstvo klijenata, omjer vrijednosti i uloženog. Drugo mjesto je osvojeno za platformu, vrste naloga i prilike.

"Ovim putem bi se željeli zahvaliti svim traderima koji su glasali za Admiral Markets - ovo nas motivira da nastavimo raditi kako bi našim klijentima pružili što bolju uslugu," rekao je Jens Chrzanowski.

Trgujte uz nagrađivanog brokera!

Jeste li spremni za trgovanje? Otvorite račun i recite DA najboljoj ponudi na tržištu:

  • Najbolji spread: Tipični spread od samo 0.6 pipova za EUR/USD i samo 0.8 pipova na DAX30.
  • Najbolji uvjeti: Bez dealing desk-a, bez minimalnih stop razina, nizak minimalni depozit i najbrže provođenje naloga.
  • Najbolja platforma na svijetu: Trgujte na popularnoj MetaTrader platformi. Izaberite MT4 ili MT5, te svoju platformu pojačajte Admiral Markets Supreme Edition nadogradnjom!
Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.