Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Nasdaq uključio Admiral Markets AS na popis Nasdaq Baltic Bond

Siječanj 19, 2018 10:22

Poštovani,

ponosno vas obavještavamo da je Nasdaq objavio da su od 11.01.2018., obveznice izdane od strane Admiral Markets AS izlistane na popisu obveznica Nasdaq Baltic, koju izdaje Nasdaq Tallinn.

"Admiral Markets AS je prerastao od estonske kompanije u globalnu platformu za trgovanje i drago mi je da žele dodatno rasti i taj rast financirati preko burze", izjavio je Kaarel Ots, CEO Nasdaq-a Tallinn. "Također, dobro je da se sve više kompanija odlučuje na prikupljanje kapitala na način da u tome mogu sudjelovati i mali investitori. Admiral Markets AS je izdao obveznice nominalne vrijednosti 100 EUR."

Izlistavanje dolazi nakon izdavanja obveznica pri čemu je 306 investitora kupilo obveznice u vrijednosti €1,826,800. Kamatna stopa je 8% godišnje, a kamate će biti isplaćivane dva puta godišnje. Datum dospijeća obveznica je 28.12.2027.

"Kompanija koja posluje u financijskom sektoru mora imati više izvora kapitala. Izlistavanje na burzi čini našu kompaniju transparentnijom i poboljšava naš ugled kod potencijalnih investitora", izjavio je Sergei Bogatenkov, član odbora menadžera AM AS. "Tržište trenutno omogućuje atraktivnu kamatnu stopu i dobru likvidnost, a mi takvu priliku želimo iskoristiti. Novac ćemo iskoristiti za jačanje naše pozicije na tržištu na kojem poslujemo, povećati bazu klijenata te postati jedna od 10 najvećih kompanija u ovom sektoru."

Za više informacija o izdavanju obveznica molimo posjetite: admiralmarketsgroup.com/bonds/.

Napomena: Ova obavijest je informativne prirode i ne predstavlja investicijski savjet.


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.