Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Nove funkcije MT4 Supreme Edition za još jednostavnije trgovanje 2015.08.13

Kolovoz 13, 2015 14:08

Poštovani,

u 2015. godini smo na temelju zahtjeva klijenata na našu MT4 Supreme Edition platformu dodali mnogo novih funkcija. Danas Vas obavještavamo da na platformu dodajemo još jednu korisnu funkciju koju ste tražili. Od sada ćete moći koristiti prikaz rizika i profita svih Vaših pozicija na MT4 platformi.

Do sada nije bilo jednostavno vidjeti rizik otvorenih pozicija na MT4 u valuti Vašeg računa, ali nova funkcija omogućuje jednostavan prikaz mnogih informacija o Vašem računu uključujući rizik. Za prikaz ove informacije bitno je samo imati podešen SL i TP.

Primjer: Imate otvoren nalog na GBP/USD veličine 1 lota sa SL od 10 pipova. Software će izračunati rizik i prikazati Vam ga u stupcu Rizik. Umjesto uobičajene razine SL vidjeti ćete što onda točno znači za Vaš račun.

Osim toga, moći ćete vidjeti ukupini rizik i eventualni profit na svim otvorenim pozicijama zajedno. Imajte na umu da se izračuni temelje na zatvaranju naloga točno na SL i TP razinama, no u praksi, radi pozitivnog i negativnog slippagea cijena zatvaranja se može razlikovati.

MT4 Supreme Edition ima još 60+ drugih korisnih funkcija koje možete preuzeti i isprobati potupno besplatno.

Pozivamo Vas da isprobate sve nove funkcije i saznate jesu li Vam korisne!

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.