Nove funkcije MT4 Supreme Edition za još jednostavnije trgovanje 2015.08.13

Kolovoz 13, 2015 14:08

Poštovani,

u 2015. godini smo na temelju zahtjeva klijenata na našu MT4 Supreme Edition platformu dodali mnogo novih funkcija. Danas Vas obavještavamo da na platformu dodajemo još jednu korisnu funkciju koju ste tražili. Od sada ćete moći koristiti prikaz rizika i profita svih Vaših pozicija na MT4 platformi.

Do sada nije bilo jednostavno vidjeti rizik otvorenih pozicija na MT4 u valuti Vašeg računa, ali nova funkcija omogućuje jednostavan prikaz mnogih informacija o Vašem računu uključujući rizik. Za prikaz ove informacije bitno je samo imati podešen SL i TP.

Primjer: Imate otvoren nalog na GBP/USD veličine 1 lota sa SL od 10 pipova. Software će izračunati rizik i prikazati Vam ga u stupcu Rizik. Umjesto uobičajene razine SL vidjeti ćete što onda točno znači za Vaš račun.

Osim toga, moći ćete vidjeti ukupini rizik i eventualni profit na svim otvorenim pozicijama zajedno. Imajte na umu da se izračuni temelje na zatvaranju naloga točno na SL i TP razinama, no u praksi, radi pozitivnog i negativnog slippagea cijena zatvaranja se može razlikovati.

MT4 Supreme Edition ima još 60+ drugih korisnih funkcija koje možete preuzeti i isprobati potupno besplatno.

Pozivamo Vas da isprobate sve nove funkcije i saznate jesu li Vam korisne!

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.