Novi ekskluzivni dodaci za MT4 Supreme Edition i MT5 Supreme Edition

Rujan 29, 2017 15:14

Poštovani,

Admiral Markets konstantno radi na unapređenju svojih proizvoda, kako bi Vam omogućili najbolje alate za siguran uspjeh. Najbolje stvari u životu su besplatne, baš kao i naš Meta Trader Supreme Edition – paket dodatnih funkcija za maksimalan doživljaj trgovanja, potpuno besplatno.

Posljednjim ažuriranjem našeg Supreme Edition-a, u ponudi je potpuno novi set alata koji će mnogo olakšati i pojednostavniti trgovanje, kako na MetaTrader 4, tako i na MetaTrader 5 platformi.

Novi dodaci Supreme Edition platformi su besplatni i dostupni svim Admiral Markets klijentima.

Više o novom Supreme Editionu pročitajte u nastavku i isprobajte odmah!

Novi Mini Terminal više nije Mini! Jednim klikom možete iskorisititi puni potencijala moćnog Mini Terminala i iskoristiti sljedeće, nove značajke:


1. Otvaranje naloga na Trading Ljestvici

Otvorite obični ili nalog na čekanju pomoću ljestvice za trgovanje. Odnos rizika i nagrade će automatski biti izračunat, a vrlo jednostavno ih možete postaviti ili promijeniti prema vlastitim željama.


Da bi ste postavili BUY nalog na čekanju, jednostavno kliknite mišem na plave ljestvice na željenu cijenu, pomjerite kursor miša iznad za Take Profit i ispod za Stop Loss nalog.

Da biste otvorili nalog po trenutnoj cijeni na tržištu, pritisnite SHIFT na tipkovnici i klinite mišem bilo gdje na ljestvici.


2. Prošireni Mini Terminal s višestrukim značajkama

Proširite Mini Terminal u potpuno opremljenu upravljačku ploču Vašeg trgovačkog računa samo jednim klikom miša () .

Jednostavnije otvorite i upravljajte nalozima te primajte važne informacije o određenim instrumentima za trgovanje.

Dostupne značajke uključuju:

  • Jednostavna i prilagodljiva kontrola volumena (pritisnite SHIFT za zbrajanje)
  • Kontrola grafikona: povijest računa, odbrojavanje svijeća ili or Pivot točke jednostavnim klikom miša!
  • Upravljanje nalozima
  • Veličina naloga i kalkulator rizika
  • Jačina i smjer trenda
  • Kalkulator margine
  • Jednostavan prikaz informacija o računu










3. Jednostavno upravljanje nalozima direktno na grafikonu

Uz nove značajke, primjetit ćete malo mjerilo odmah pored zadavanja naloga. Kliknite na malo mjerilo kako biste izmijenili nalog: postavke SL/TP, parcijalno zatvaranje naloga i slično ili hedgirajte naloge samo jednim klikom.


4. Otvaranje naloga pomoću Pametnih Linija

Do sada smo pomoću pametnih linija bili u mogućnosti parcijalno zatvoriti naloge, bazirane na vremenu ili promjenljivoj cijeni. S novom verzijom Supreme Editiona možete koristiti vertikalne, horizontalne ili slobodne linije za otvaranje naloga, npr. na kretanju cijene ili čak na vremenu.

Ispobajte nove funkcije Supreme Editiona odmah! Sve što trebate učiniti je ponovno preuzeti Meta Trader Supreme Edition za MetaTrader 4 ili unaprijeđeni MetaTrader 5.

MetaTrader 4 Supreme Edition MetaTrader 5 Supreme Edition

MetaTrader Supreme Edition plugin je besplatan za Live i Demo račune. Uvjereni smo da će ovaj paket naprednih funkcija i alata rezultirati ogromnim prednostima svim investitorima, kako profesionalcima tako i onima koji tek počinju.

Testirajte nove značajke već danas besplatnom registracijom za demo račun, ili preuzimanjem MetaTrader Supreme Edition za Vaš Live račun.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.