Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Novi instrumenti u ponudi

Ožujak 22, 2016 14:33

Poštovani,

s ponosom Vas obavještavamo da od 28. ožujka 2016. godine u ponudu stavljamo nove instrumente za trgovanje.

Novi instrumenti su:

USDX - US Dollar Index futures CFD

US Dollar Indeks je izračunat na temelju tečaja USD u odnosu na 6 valuta: EUR, JPY, GBP, CAD, SEK i CHF. Sada imate priliku trgovati dolarom u odnosu na sve ostale valute zajedno i iskoristiti ovaj instrument za hedžiranje protiv jakog dolara ukoliko trgujete metalima ili robama.

China 50 - FTSE China A50 Index futures CFD

Naši klijenti u Aziji su već dugo zainteresirani za kinesko tržište. Od sada i mi možemo zadovoljiti taj interes, omogućavanjem trgovanja sa CFD-om na FTSE China A50 Index. Navedeni indeks predstavlja portfelj od 50 najvećih kineskih kompanija čijim dionicama se trguje na burzama u Shanghai-iju and Shenzhen-u.

CFD-ovi na energente i metale

NGAS je volatilan instrument vezan za plavo zlato, tj. prirodni plin, koji je posebno interesantan aktivnim investitorima koji preferiraju velike oscilacije u cijeni. Veličina ugovora je 1000 MMBtu.

PLATINA i PALADIJ su novi metali u ponudi a veličina ugovora je 100 troy unci.

CFD-ovi na popularne dionice

#NFLX - Netflix Inc. CFD

#AMZN - Amazon.com Inc. CFD

#TSLA - Tesla Motors Inc. CFD

#BABA - Alibaba Group Holding Ltd CFD

#TWTR - Twitter Inc. CFD

Imajte na umu da će novi instrumenti biti dostupni samo na Admiral.Markets računima. Više detalja o pojedinim instrumentima uskoro će biti stavljeno na ovu stranicu.

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.