Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • FSCS zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Novi instrumenti u ponudi: #Bund i #USTNote 2015.09.25

Rujan 25, 2015 16:08

Poštovani,

ponosno Vas obavještavamo da u ponudu dostupnih instrumenata na Admiral.Markets računima dodajemo CFD-ove na američke i njemačke obveznice.

Sada imate mogućnost preko naših računa pristupiti potpuno novom tržištu.

Detalji:

Prvi novi instrument na MT4 će biti prikazan kao #USTNote i zapravo je CFD na kvartalni futures ugovor na US 10-Year Treasury Note (ticker na burzi je ZN).

Navedena obveznica je jedan od najlikvidnijih instrumenata na svijetu, a za cjelokupno tržište obveznica se smatra da za američko gospodarstvo ima veći značaj nego dioničko tržište.

Drugi novi instrument će na MT4 platformi biti prikazan kao #Bund i predstavljati će kretanje kvartalnog futures ugovora na obveznice izdane od njemačke vlade (Euro-Bund futures, ticker na burzi FGBL). Ovaj instrument je jedan od najpopularnijih instrumenata u Europi.

Potrebna margina za otvaranje i držanje pozicije otvorenom na ovom instrumentima je:

 • 1% za #Bund
 • 2% za #USTNote.

Imajte na umu

 1. Navedeni CFD-ovi su temeljeni na futures ugovorima, pa njihovom kupnjom nećete dobivati kupone.
 2. Moći ćete otvarati prodajne (short) pozicije te profitirati pri padu cijene.

Na ovoj stranici saznajte više detalja o novim instrumentima.

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.