Od sad u ponudi CFD-ovi na nove kriptovalute

Veljača 08, 2018 13:36

Poštovani klijenti,

obavještvamo vas da su od sad na Trade.MT5 računima dostupni CFD-ovi na tri nove kriptovlaute! Saznajte više detalja o našoj ponudi CFD-ova na kriptovalute.

DSHUSD – Dash Vs. US Dollar CFD

Dash (DSHUSD) je kreiran 2014. i od tad je postao jedan od najpoznatijih projekata na tržištu kriptovaluta. Kod ove kriptovalute radi se o open-source, decentraliziranom sustavu plaćanja dizajniranom za direktna plaćanja, s dodanom opcijom za anonimnost. Slično kao i Bitcoin, Dash koristi blockchain tehnologiju i nastaje procesom rudarenja.

Naš CFD ugovor na Dash omogućuje vam trgovanje ovom kriptovalutom uz financijsku polugu. Također možete profitirati i pri padu cijene. Isprobajte na Demo računu odmah!

XMRUSD – Monero Vs. US Dollar CFD

Monero (XMRUSD), je također open-source, decentralizirani sustav sustav plaćanja fokusiran na privatna i anonimna plaćanja. Poput Bitcoina i Dasha, generira se pomoću procesa zvanog rudarenje. No, kod ove kriptovalute nije potrebno ulagati u specijaliziranu opremu za rudarenje kriptovaluta.

Trgujte našim CFD-om na Monero i iskoritite nagle trendove rasta i pada ovog popularnog kripto-coina.

ZECUSD - Zcash Vs. US Dollar CFD

Zcash (ZECUSD) je kreiran u drugoj polovici 2016. godine. Kao i kod ostalih spomenutih instrumenata, radi se o elektroničkom sustavu plaćanja. Zcash omogućuje privatne i javne transakcije, a rudari se pomoću ASIC opreme, poput Bitcoina.

Zašto ne biste odmah isprobali trgovanje CFD-om na ovu kriptovalutu?

MetaTrader Supreme Edition – Poboljšajte Vaše trgovanje!

Svi novi CFD-ovi na kriptovalute dostupni su na najnaprednijoj trgovačkoj platformi na svijetu - MetaTrader 5.

Ali to nije sve...Našu MT5 platformu možete nadograditi s moćnim MetaTrader Supreme Edition paketom, koji sadrži više od 60 jedinstvenih alata za trgovanje.

Još uvijek koristite MT4 račun? Vrijeme je za nadogradnju!

2018. godina će vjerojatno biti zapamćena kao godina tranzicije s MetaTrader 4 na MetaTrader 5 platformu. Ako još ne koristite MT5, zašto ne biste prešli već danas?

Da biste otvorili MT5 račun:

1. Prijavite se na Kabinet Tradera;

2. Kliknite na izbornik "Moji računi!;

3. Odaberite opciju za otvaranje Demo ili Live računa;

4. U polju "Tip računa" odaberite "Trade.MT5";

5. Ispunite formular do kraja.

MT4 i MT5 račune možete koristiti paralelno, a možete i sav novac prebaciti sa starog MT4 računa na MT5 račun. To je na Kabinetu moguće napraviti sa samo nekoliko klikova miša. Više o razlici između MetaTrader 4 i MetaTrader 5 platformi saznajte na edukacijskom dijelu naše stranice.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.