Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Održani seminari diljem Hrvatske

Travanj 28, 2016 12:38

Poštovani,

radi velikog interesa za investiranje na globalnim financijskim tržištima i sve većeg broja klijenata iz svih dijelova Hrvatske, tijekom prošlog tjedna održali smo pet edukacijih seminara u Splitu, Opatiji, Varaždinu, Osijeku i Zagrebu. Tema seminara bila je: "Dolazi valutni rat! Koje valute su najsigurnije, a koje donose najveću zaradu?"

Na seminare se sveukupno prijavilo nekoliko stotina ljudi, te se ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali! Nadamo se da ste bili zadovoljni predavanjima te da ćete novostečeno znanje i informacije uspješno primjeniti u investiranju.

Sve one koji nemaju iskustva u trgovanju na financijskim tržištima, a htjeli bi naučiti kako trgovati valutama, zlatom, naftom, američkim dionicama, pozivamo na šestodnevne edukacije koje ćemo redovito održavati u našem uredu u Zagrebu. Za više informacija o edukaciji posjetite ovu stranicu.

Slike sa seminara:

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.