76% malih računa izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog poluge. 76% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD funkcionira, te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator CySEC fca

Održani seminari diljem Hrvatske

Travanj 28, 2016 12:38

Poštovani,

radi velikog interesa za investiranje na globalnim financijskim tržištima i sve većeg broja klijenata iz svih dijelova Hrvatske, tijekom prošlog tjedna održali smo pet edukacijih seminara u Splitu, Opatiji, Varaždinu, Osijeku i Zagrebu. Tema seminara bila je: "Dolazi valutni rat! Koje valute su najsigurnije, a koje donose najveću zaradu?"

Na seminare se sveukupno prijavilo nekoliko stotina ljudi, te se ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali! Nadamo se da ste bili zadovoljni predavanjima te da ćete novostečeno znanje i informacije uspješno primjeniti u investiranju.

Sve one koji nemaju iskustva u trgovanju na financijskim tržištima, a htjeli bi naučiti kako trgovati valutama, zlatom, naftom, američkim dionicama, pozivamo na šestodnevne edukacije koje ćemo redovito održavati u našem uredu u Zagrebu. Za više informacija o edukaciji posjetite ovu stranicu.

Slike sa seminara:

S poštovanjem,

Admiral Markets