Održani seminari diljem Hrvatske

Travanj 28, 2016 12:38

Poštovani,

radi velikog interesa za investiranje na globalnim financijskim tržištima i sve većeg broja klijenata iz svih dijelova Hrvatske, tijekom prošlog tjedna održali smo pet edukacijih seminara u Splitu, Opatiji, Varaždinu, Osijeku i Zagrebu. Tema seminara bila je: "Dolazi valutni rat! Koje valute su najsigurnije, a koje donose najveću zaradu?"

Na seminare se sveukupno prijavilo nekoliko stotina ljudi, te se ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali! Nadamo se da ste bili zadovoljni predavanjima te da ćete novostečeno znanje i informacije uspješno primjeniti u investiranju.

Sve one koji nemaju iskustva u trgovanju na financijskim tržištima, a htjeli bi naučiti kako trgovati valutama, zlatom, naftom, američkim dionicama, pozivamo na šestodnevne edukacije koje ćemo redovito održavati u našem uredu u Zagrebu. Za više informacija o edukaciji posjetite ovu stranicu.

Slike sa seminara:

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.