Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Održani seminari u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Dubrovniku i Varaždinu

Travanj 30, 2018 13:35

Poštovani,

sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo u prethodna dva tjedna održali sedam financijskih seminara diljem Hrvatske. Tema je bila usporedba različitih oblika ulaganja poput oročene štednje, dionica, investicijskih fondova i zlata, a za seminare se sveukupno prijavilo blizu 500 ljudi, od čega je većina sudjelovala na predavanjima. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i nadamo se da će informacije i znanje preneseno na seminarima biti korisne!

Po dogovoru, svi koji su zainteresirani za otvaranje računa kod nas i edukaciju o korištenju platforme i korištenju Tred Hunting strategije, mogu se prijaviti za sudjelovanje na online predavanjima koja će se održati u srijedu (02.05.) i četvrtak (03.05.). Formular za prijavu se nalazi ovdje.

U nastavku pogledajte nekoliko slika s predavanja:


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.