​Admiral Markets je osvojio nagradu za najpoštenijeg CFD Brokera u 2019 godini!

Svi 06, 2019 18:03

DA, ponovo smo uspjeli! Njemačka publikacija Focus Money je Admiral Markets UK Ltd proglasila Najpoštenijim CFD Brokerom za 2019 godinu!

Admiral Markets je također uzeo najvišu poziciju u podkategoriji za vrijednost koja se dobije za uloženo, te je plasiran među najbolje brokere u Njemačkoj za kategorije sigurnosti, usluge i podrške, ponude i tehnologije.

O nagradama

Kako bi se odredila ljestvica najboljih CFD brokera u Njemačkoj, analitičarska i konzultantska kompanije ServiceValue je za Focus Money ispitala preko 1,100 klijenata koji posluju s 20 banaka i brokera o značajkama koje uključuju sigurnost, vrijednost koja se dobije za novac, uslugu, proizvod i tehnologiju.

Anketa je postavila pitanja o 20 usluga i kriterijima vezanim za učinak, koji uključuju troškove i naknade, sigurnost novca, interaktivnim mogućnostima obuke, ponudi, stabilnosti platforme, inovativnim prilikama za učenje, te podršku.

Opći rejting za Najpoštenijeg CFD Brokera za 2019 godinu je proizašao iz gore spomenutih kategorija koje su uzete u obzir.

Povratne informacije su pokazale kako su CFD traderi zadovoljni svojim brokerima. 38% ispitanih je zaključilo kako je u dobrim rukama, dok se 48% tradera izjasnilo kako čvrsto vjeruje u to.

Trgujte uz NAJPOŠTENIJEG CFD Brokera u 2019. Godini!

Jeste li spremni za trgovanje? Trgujte uz brokera s kojim ćete se osjećati sigurno! Recite DA i prihvatite naše najbolje uvjete do sad:

  • Trgujte uz tipični spread od 0.6 pipova za EUR/USD i 0.8 pipova za DAX30 CFD
  • Birajte između više od 8 tisuća instrumenata koji su dostupni na platformama MetaTrader 4 i MetaTrader 5
  • Trgujte uz polugu do 1:500 ako ste profesionalni klijent ili uz polugu od 1:30 ako ste mali retail klijent

Registrirajte se i otvorite live račun još danas!


Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.